XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan du gå ner i vikt genom att dricka Juice & amp; Äta grönsaker?

En vanlig frustration för att försöka gå ner i vikt är siktning genom råd om vad du bör och inte bör äta. Några populära dieter, såsom Atkins diet, bygger på att begränsa kolhydrater och därför rekommenderar att begränsa frukt och grönsaker, som i första hand kolhydrater. Andra dieter rekommenderar att äta mer frukt och grönsaker. Du kan gå ner i vikt genom att dricka saft och äta grönsaker, och av flera skäl, bör du inkludera massor av färska livsmedel som en del av din viktminskning plan.

energi~~POS=TRUNC

Enligt Centers for Disease Control and Prevention, en av de viktigaste faktorerna i vilken mat är bra för viktminskning är energitäthet, vilket är antalet kalorier i en portion. Frukt och grönsaker har hög vattenhalt och fiberinnehåll och förhållandevis få kalorier per portion. CDC konstaterar att grönsaker tenderar att vara lägre i kalorier än frukt och att ersätta grönsaker för högre livsmedel energitäthet kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Till exempel minskar kött och ost i dina smörgåsar och lägga till extra sallad istället.

Fettförbränning

Ett stort antal grönsaker och frukter har fettförbränning egenskaper, konstaterar "fettförbränning mat." Bland de bästa valen för att öka din ämnesomsättning är spenat, som är hög i fiber och järn och är särskilt fördelaktigt när äts med C-vitamin, som främjar järnupptaget. Till exempel, äter en rejäl spenat sallad med ett glas 100% ren apelsinjuice. Vissa fruktjuicer, såsom citronsaft, bidra till att bryta ner fett.

Näring

Medan förlora vikt, bör du hålla sig frisk. Äta grönsaker och dricka saft hjälper dig att få nödvändiga vitaminer och mineraler. Den "juice Book", som konstaterar att typiska kalorifattig kost kan bromsa viktminskning eftersom de beröva din kropp av de näringsämnen som behövs för att bränna fett. Färska juicer erbjuder lätt absorberas vitaminer eftersom kroppen inte behöver bryta ner massa och fiber. Du kan juice ett brett utbud av frukt och grönsaker, såsom äpplen, apelsiner, morötter, selleri, gröna, bär och ananas, som kommer att ge viktiga näringsämnen.

Fiber

"Easy Natural Weight Loss" samtal fiber den hemliga ingrediensen för viktminskning eftersom fiberrika livsmedel som grönsaker och frukt fylla upp dig, främja matsmältningen och erbjuder rikligt näringsämnen. För att maximera din fiber intag, äta massor av vattniga grönsaker som spenat, gurka, tomater och paprika. Juice, dock saknar fiber, så om du har problem med att känna sig hungrig, äta mer grönsaker eller ersätta några hela frukter för juicer att hålla din kost på rätt spår.