XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en SLOSH Pipe


SLOSH rör har tagit bodybuilding världen med storm. En slosh rör är ingenting mer än en lång plaströr fyllda med vatten, men låt inte enkelhet lura dig-det är en av de mest effektiva bitar av gym utrustning för att komma med i år. Vätskan skvalpar runt inne gör lyft och utbildning med röret en dynamisk träning, och det ständiga behovet att åter justera balansen bygger skuldra styrka. Bäst av allt, är det enkelt att göra en slosh rör dig med objekt som du kan hitta på din lokala järnaffär.

Instruktioner

1 Använd måttband för att hitta mittpunkten på den PVC-rör längd. Linda en ring av svart elektriker tejp runt röret vid denna punkt.

2 Applicera en generös mängd lim till en ände av röret, samt att den inre ytan av ett av locken. Tryck på limmade änden av röret hela vägen ner i locket och står röret på detta. Låt torka i 15 minuter.

3 Stå på en stege och häll vatten i din pipa tills den har nått den vikt du vill. Fyll inte röret helt, det kommer inte "skvalpa" om det inte finns någon luftspalt.

4 Applicera en generös mängd lim till den öppna änden av röret, liksom på insidan av den återstående locket. Tryck på locket hela vägen ner på röret och håll stadigt under flera minuter tills limmet är inställd. Låt limmet härda under två timmar innan du använder slosh röret.