XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fort Lauderdale, Florida är en utmärkt plats för snorkling. Dessa varma vattnet är hem för många tropiska fiskar och snorklare kan hitta en mängd olika turer i området.

Geografi

Fort Lauderdale ligger i södra Florida, mellan Miami och Palm Beach. Fort Lauderdale har 23 miles från stranden och 25 miles av intercoastal vattenvägar, som ger många bra platser för snorkling. En av de mest populära snorkling platser i området är Ft. Lauderdale Twin lister. Twin Ledges ligger ca en halv mil utanför Ft. Lauderdale beach och har ett djup av 10 till 20 fot.

Funktioner

Snorkling i Fort Lauderdale erbjuder många vackra vyer. Du kommer att se ett brett utbud av tropiska fiskar, inklusive blå papegojfisk, trumpet och en mängd olika angel. De flesta turer avgår från Bahia Mar marinan. Många guider kommer även ge snorkling leveranser för nybörjare.

fördelar

South Florida ger ett utmärkt klimat för snorkling. Vattentemperaturen är fortfarande varmt året runt. Detta innebär att turister kan komma nästan när som helst och njuta av en perfekt snorkling upplevelse.

överväganden

Orkansäsongen i Florida varar från mitten av juni till mitten av november, så det är viktigt att ha i åtanke om du planerar din resa för den här gången. I Fort Lauderdale, är den genomsnittliga sommartemperaturen 81 grader Fahrenheit och den genomsnittliga vintertemperaturen är 68.

Varning

När Snorkel längs den sydöstra kusten av Florida, kommer du antagligen att stöta på en hel del av koraller. Coral är vacker att titta på men kan dödas av människor som kommer i kontakt med den. Coral är extremt bräcklig och kan ofta vara skarp också, så kom ihåg att titta men inte röra.