XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
HCG Diet & amp; Illamående

Det finns ett starkt samband mellan hCG eller humant koriongonadotropin, och illamående, eftersom stigande nivåer av hormonet HCG under graviditeten är kopplade till illamående och kräkningar av graviditetsillamående. Det finns en annan koppling mellan hCG Diet och illamående. En av de allvarliga biverkningarna av HCG diet, vilket inkluderar att ta dagliga injektioner eller tillskott av hCG och en lågkaloridiet, är illamående och kräkningar.

Humant koriongonadotropin

hCG, mer formellt känd som humant koriongonadotropin, är ett hormon som produceras under graviditeten. En våg av hCG under graviditet signalerar hjärnan att det är dags att börja flytta näringsämnen och fett in i moderkakan. Som ett receptbelagt läkemedel, är det normalt används för att behandla fertilitetsproblem. Dock har hCG varit starkt marknadsförs som en viktminskning tillägg under de senaste åren för både män och kvinnor.

HCG Diet

HCG Diet är en strängt restriktiv diet som begränsar dig till bara 500 kalorier per dag. Tillsammans med kraftigt minskat födointag, måste du ge dig själv dagliga injektioner av hCG, eller ta hCG tillskott. Dr Michael Snyder, skriva på Dieter i Review hemsida, säger att 500 kalorier per dag är inte tillräckligt för korrekt hjärnfunktion. Om du lyckas gå ner i vikt, kommer det bero på att du konsumerar så få kalorier, inte på grund av hCG.

patentkraven

Förespråkare av hCG Diet skryta med att det kan hjälpa dig att gå ner i vikt, bränna fett och flytta fett från magen och skinkor. Kosten är ofta erbjuds på viktminskning kliniker som vanligtvis hävdar medicinsk övervakning kommer att finnas tillgängliga. Om du gå ner i vikt på HCG diet på grund av dess kalorirestriktioner, är det troligt att sätta det rätt igen när du avslutar dieten.

Illamående

Illamående och kräkningar är symptom på ett tillstånd som kallas ovariellt hyperstimuleringssyndrom, vilket resulterar från hCG användas av kvinnor. De vanligaste biverkningarna av hCG för båda könen är huvudvärk, humörsvängningar, depression, blodproppar, förvirring och yrsel. Men kvinnor som utvecklar Ovariellt hyperstimuleringssyndrom kan lida symptom förutom illamående och kräkningar, inklusive bäckensmärta, svullnad i händer och ben, magont, viktökning, andnöd och diarré.

överväganden

Även om FDA har godkänt hCG för behandling av fertilitetsproblem, har det aldrig varit godkänt för behandling av viktminskning och det finns inga vetenskapliga studier för att stödja dess användning för viktminskning. Den som väljer att prova hCG kost bör göra det under en läkares övervakning och inte stanna på diet i mer än tre veckor.