XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att skrämma bort Mountain Lions


Pumor är vanligtvis inte aggressiva mot människor, och de flesta av dem kommer att dra sig tillbaka från en vandrare så fort de märker honom. Varje så ofta, men känner en puma hotas av en människa eller en grupp av människor och attacker att försvara sig eller sina ungar. Vandrare bör aldrig köra från en aggressiv katt, eftersom katten kan ge jakt. I stället bör människor stå rakt och möta Puma ögon. Det första du bör göra är att visa djur som du inte är en fyrbent varelse den vill äta.

Instruktioner

1 Öka din storlek så mycket som möjligt. Höj armarna, sprida dina kläder och tala högt och stadigt. Detta kan skrämma puma och visar det att du inte sitt byte.

2 Kasta grenar eller stenar mot berget lejon om det inte att dra sig tillbaka från dig. Försök inte att slå djuret; bara försöka skrämma den och låt den veta att du är ett hot mot den. Inte huka ner eller böja sig för att nå föremål att kasta; fortsätta att titta så stor som möjligt.

3 Ändra ditt mål att försöka slå puma sig med stenar eller pinnar om det fortfarande inte reträtt. Skrika på det högt och vifta med armarna.

4 Spraya djuret med försedda med spray om du har någon. Om du har ett skjutvapen och det är lagligt i ditt tillstånd att släppa ut den på en skyddad art i självförsvar, brand i dess riktning skrämma det med buller.

5 Tipsa en park ranger om ditt möte efter att du har skrämt puma bort. Parken myndigheterna behöver veta att de har en aggressiv djur i deras område.