XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man tar bort rost Skridskor


Om du inte åka professionellt, du kanske inte vet hur man tar hand om dina skridskor. Rost kan utvecklas på bladet om du inte håller blad trevlig och torr efter varje användning, och det kommer att äta genom blad och förstöra skridskor. Friska blad kan pågå år med rätt underhåll.

Instruktioner

1 Rensa bort bladet. Med hjälp av en gammal trasa, gnugga på sidorna av bladet, avlägsnande av eventuella lösa partiklar. Ta stålull och gnugga på rosttäckta områden, ta bort så mycket av rost som möjligt utan att för mycket tryck. Om det finns lite rost närvarande, kan du bara få bladen vässade att ta bort den.

2 Rulla en citron antingen mellan händerna eller på en disk, men utöva påtryckningar så att du klämma citron. Skär citron på mitten och pressa en halv på en trasa. Om hälften av citron inte täcker hela duken, kan du använda den andra halvan.

3 Använd trasan du indränkt i citronsaft och slipa bladet, vilket gör att du täcker alla rost i citron. Låt citronsaft sitta på bladen för en minut sedan torka bort det med en ren trasa.

4 Stålull att torka på rost kvar efter du torka citronsaft bort. Applicera inte för mycket tryck med stålull eller så kan du skrapa bort för mycket av bladet.

Tips

  • Se upp vid torkning eller rengöring av bladen. De kan vara mycket skarp.