XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är orsakerna till Snöskoter Motor Burndown?


En snöskoter är konstruerade för färd över snön. Det drivs av en motor och färdas över snön på en uppsättning skidor. När motorn burndown sker i snöskotern, inte längre fungerar ordentligt och reparationerna blir kostsam. Det finns flera försiktighetsåtgärder ägare kan vidta för att undvika motor burndown.

Felaktig installation av Airbox

En luftburken som felaktigt installerad orsakar snöskotermotor burndown. Enligt Snow Goer, skulle någon som tar bort luftboxen från snöskotern vara extra försiktig när man sätter den på plats igen. Annars förgasarna dra under-huven luft som resulterar i skador på motorn.

Smutsiga Float skålar och Jets

En del av korrekt underhåll av en skoter är rengöring av motorn regelbundet. Om flyt skål och munstycken är smutsiga, blir motorn skadas och resulterar i motor burndown. Ägarna bör antingen rengöra float skålar och munstycken personligen eller ta skoter till en butik för regelbundet underhåll.

Bränsle Oxidation och Korrosion

Om det finns bränsle kvar i snöskotern under lågsäsongen, kan det oxidera och börja korrodera material i motorn. Vanligtvis kommer bränslet sitter i flyt skål under lågsäsongen orsakar dessa problem. Att få snöskotern ordentligt förberedd för sommarmånaderna kommer att förhindra korrosion och bränsle oxidation.