XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka tillbehör behövs för Camping?


Förberedelse är viktigt när rubrik i den stora utomhus - har de nödvändiga leveranser kommer att göra eller bryta din upplevelse. Med hjälp av denna lista som utgångspunkt kommer att ge dig en skjuts på din nästa äventyr. Tänk på att din egen lista kan variera beroende på vilken typ av camping du kommer att göra, längden på din resa och tid på året.

Det grundläggande

Medan packa ryggsäcken, se till att inkludera en strålkastare, kompass, vandringskartor, multiverktyg, nylonlina, vissla och en mobiltelefon. Vidta extra säkerhetsåtgärder genom att lämna din resplan med en nödsituation kontakt tillbaka hem.

Skydd

Förutom ditt tält, se till att du har en mark presenning och regn flyga packade. Om du är begränsad på utrymme, lämnar bakom en kudde och använda extra kläder fyllda inuti sovsäck säck.

Kök

Håll ditt kök finns med hjälp av en nylonpåse. Inkludera din köksredskap, servis, konservöppnare, biologiskt nedbrytbara diskmedel, vattentäta tändstickor, extra bränsle och vattenreningstabletter.

Personliga tillhörigheter

Pack kläder som är mångsidig och lämplig för vädret som kan uppstå. Glöm inte ett par bekväma skor att bära på läger och extra strumpor.

Första hjälpen

En första hjälpen-kit och eventuella erforderliga läkemedel bör alltid följa med dig när camping.