XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En volleyboll tränare tillbringar en avsevärd tid att utbilda spelare, kör praxis, förbereder sig för spel och att vara en förebild. Belöna dessa speciella personer i ditt liv genom att ge dem en gåva inspirerad av sporten de älskar att undervisa. Anpassa gåva för att fira en särskild lag och säsong för en mer personlig touch.

fotopresenter

Se till att ditt lag får en stor grupp bild tagen i början av sin säsong. Detta kan vara en formell lag bild med alla uppradade i uniform, eller en mer avslappnad bild med laget njuter av varandras sällskap. Se till att tränaren är i foto också. Använd den här bilden för att skapa en personifierad gåva för tränare i slutet av säsongen. Rama in foto i en ram med en stor vit matt gränsen och har spelarna underteckna matt område tillsammans med sina tröjnummer i ramen. Du kan också ha nyhet objekt som fotokalendrar, muggar och t-skjortor gjort med laget bilden för att ge sig som en gåva.

Anteckningsbok

Har alla i laget planen för att köpa tränare en trevlig, ny coaching anteckningsbok. Se till att det är en stor bok med gott om plats för planeringsmetoder och spel laguppställningar och hålla poäng under spel. Leta efter en butik eller online-återförsäljare som säljer dessa objekt med personalisering detaljer och har det ut tränare namn på framsidan. Det kommer att vara särskilt meningsfullt att använda det namn som tränare kallas av spelarna; till exempel, "coach Harris" eller "Mr G."

autograf Ball

Köp en volleyboll från en sportaffär. Se till att bollen är vit och har väldigt lite tryck på den så att den mest utrymme för autografer. Skriv lagets namn och år på bollen först, sedan har alla spelare som registrerar bollen. Om det finns utrymme, har dem inkludera deras Tröjnummer eller ett kort meddelande. Använd färgstarka permanenta markörer för en bättre look som kommer att pågå längre.

Specialtillverkade kläder

Köpa några lag kläder för tränaren att bära under spel eller bara för att visa upp sitt lag. Om det är en skollaget, bör bokhandeln eller idrotts boosters kunna ge dig några kläder. Annars kan du gå till en lokal tryckeri och har en T-shirt, tröja eller mössa med lagets namn. Försök att få ett klädesplagg eller tillbehör som är i laget färger så tränare kommer alltid att matcha spelare under spel.