XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
lanolin användningar

Lanolin har lugnade anbud, trött och torkade ut huden så långt tillbaka som de gamla grekerna. Härstammar från oljan i fåren "ull, lanolin djupt återfuktar huden och skapar en skyddande barriär som håller i vatten och förhindrar huden från att torka ut. Även om det har så lång erfarenhet som en fuktgivande agent, har lanolin många andra användningsområden, bland annat att vara i en mängd av hud-vård och skönhetsprodukter för människor i alla åldrar. Lite information kommer att göra det enkelt för dig att se var du kan använda lanolin i din skönhet regim.

Varför det fungerar för skönhet regimer

Lanolin tillverkad av fett finns inne fåren 'ull, och det är en lipid, eller fett, produkt. Med möjligheten att djupt moistuize och skydda, sätter lanolin 400 procent mer fukt i huden. Som en naturligt härledd förening, är lanolin mild nog att användas av både barn och vuxna för en mängd olika hudvårdsbehandlingar. Lanolin ökning i popularitet kan tillskrivas dess förmåga att lägga till fuktgivande effekt till en mängd olika hud- och hårvårdsprodukter. I sin rena form, kommer lanolin i en gul vaxartad substans, och det finns även som en vätska.

Lanolin för hudvård

Med imponerande fuktgivande effekt, är lanolin en stor tillgång för huden. Bortsett från att använda lanolin-infunderas hudkräm och lotion, kan du gnuggar lanolin grädde i stressade nagelbanden för att återställa friska naglar, tånaglar, fötter och händer. Ta lanolin utomhus i solskyddsmedel som skyddar mot skadliga strålar samtidigt hålla huden fuktig. Bär lanolin-infunderas läppbalsam att läka torra, nariga läppar och stoppa skador från hårda vindar, sol eller kalla temps. Lanolin kan också gynna män och kvinnor när det gäller rakning - fukten mjukar håret samt skyddar huden från torkning effekterna av regelbunden rakkniv användning. Till toppen av din natten rutin, tillämpa en tjock, fuktgivande kräm som innehåller lanolin att hålla huden rika och för att bibehålla hudens elasticitet.

Lanolin för Hårvård

Lägga lanolin håret-vård kan omvandla torrt och sprött hår i frodiga, vackra lås. Lanolin-baserade schampo och balsam jämna hårsäckar och kan lämna dina flätor ser sitt bästa med en strålande glans och mjuk mjukhet. Lanolin-infunderas stylingprodukter som vaxer och krämer bidra till att skapa en perfekt look samtidigt föra en mjukhet till ditt hår. När de används sparsamt, kan lanolin även appliceras på hårbotten för en över natten behandling för att återställa torr hud. Du kan tvätta lanolin med schampo på morgonen - tänk på denna behandling kan missfärga din örngott.

Lanolin i Cosmetics

Håll ditt ansikte färsk och mjuk genom att bära lanolin-infunderas kosmetika. Flytande foundation och pressade pulver som innehåller lanolin komponenter både täcker flår och återfuktar djupt. Med regelbunden användning, lanolin-baserade kosmetika kommer även hudton och skapa en frisk lyster. Pressade ögonskuggor som innehåller lanolin arbete för att hålla den känsliga huden runt ögonen tätt och avvärja kråkor fötter. Och glöm inte din favorit krämig läppstift - krämiga tack vare fuktgivande kraftpaket som är lanolin.