XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Allergiska symptom från Bee Pollen

Läkare som arbetar gratis medicin kan ordinera bipollen för olika åkommor. Bipollen påstods att hjälpa till med styrka och uthållighet, alkoholism, allergier, förebyggande av cancer och aptit, enligt Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Det finns mycket lite data för att stödja medicinskt bruk av bipollen, fortsätter cancercentrum för att förklara. Människor med allergi mot bistick, honung, ambrosia eller krysantemum bör undvika att komplettera med bipollen eftersom de kan orsaka en allergisk reaktion.

Kliande hud

Människor som är allergiska mot bipollen kan utveckla kliande hud, även känd som klåda. Klåda skapar en obehaglig, svår lust att repa. Klådan kan vara så allvarliga, kan det vara förlamande, enligt Cleveland Clinic. Klåda kan också leda till ett utslag. För att stoppa kliande hud, måste du sluta ta bipollen tillägg.

eosinofil gastroenterit

Detta är en annan möjlig symptom på en bipollen allergi, enligt Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Eosinofil gastroenterit är en inflammation i mag-tarmkanalen som orsakats av en infiltration av eosinofiler, en typ av vita blodkroppar. Ytterligare symptom på eosinofil gastroenterit illamående, kräkningar, diarré och buksmärtor.

Ett fall studie publicerad i "Journal of Allergy and Clinical Immunology" 1989 av FL Lin involverade en patient som tar bipollen. Efter sex veckor, utvecklade patienten hypereosinohphilia med illamående, kräkningar, diarré och buksmärtor. Patientens & # 039; s symptom försvann efter bipollen avbröts.

anafylaxi

Detta är en allvarlig och farlig allergisk reaktion och annan potentiell allergisk symptom på bipollen. Anafylaxi inträffar omedelbart och kräver en resa till akuten, säger Mayo Clinic. Ytterligare symptom på anafylaxi inkluderar nässelfeber, förträngning av luftvägarna, en svag och snabb puls, illamående, kräkningar, diarré och yrsel eller svimning.

En studie fall som presenteras i 2001 i "Annals of Allergy, Asthma and Immunology" av PA Greenburger beskriver hur en patient utvecklade icke-livshotande anafylaxi efter den första dosen av bipollen. Patienten hade en historia av immunterapi för rinit allergiska symptom men fortfarande hade en allergisk reaktion med intag av bipollen.