XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör pilar Bamboo


Arrow byggnaden är en gammal konst som används av indianer i århundraden. Noggrannheten och hållbarhet pilar spelat en viktig roll i överlevnad av hela indianstammar, och de material och metoder som användes på den tiden är fortfarande i bruk i dag. Många material har använts för att göra pilar i det förflutna. Dock har ingen varit så populär eller lånas ut sig pilen göra såväl som av bambu. Bambu är stark, växer relativt rak och inte gren. Det är också extremt tålig och välbalanserad längs med sin axel, vilket ger de ideala egenskaper för en pil-making trä.

Instruktioner

1 Räta ut pil axlar. Bambu växter växer inte helt rak, så att få en pil som flyger sant måste du först räta axlarna. Detta åstadkommes genom upphettning av axlarna vid noderna, eller tillväxt leder, över en eld och sedan böja försiktigt axlarna tills de är så rak som möjligt. Denna långa och mödosam uppgift är viktigt eftersom det inte bara rätar pilen, men ger viss hållbarhet vid axlarna samt.

2 Skär nockar i slutet av axlarna och förstärka dem genom att linda dem med senor. Limma dem tätt. Det är där pilen ansluter till strängen och erhåller den mest kraft. Förstärka detta område kommer att ge en mycket mer hållbart pil.

3 Fästa skövlar till pilskaftet med användning av en fletching verktyget eller genom att fästa två full bredd fjädrar på vardera sidan av axeln (en "två-fletch" mönster). Linda den nedre och övre delen av vingen område med senor och lim.

4 Fäst din valda pilspetsar genom limning spetsen till slutet av pilen säkert eller dela slutet av pilen något placera pilspetsen i split och omslag med senor. Båda metoderna fungerar mycket väl, men sena förpackade tips är något mer hållbara än limmade tips.

5 Upprepa steg 1 till 4 för resten av dina axlar och få skjuta.

Tips

  • Du kan köpa bambu pil axlar som redan har rätats från en mängd olika Bowyer källor, men utgående från axlar du har skördats själv ger en känsla av tillfredsställelse överträffas av ingen.