XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

New Balance 7,5 tillbakalutad träningscykel kan du utföra en intensiv kardiovaskulär träning. Cykeln kommer att fungera bra i början, Men, måste du att underhålla och reparera cykeln för att hålla det fungerar väl. Detta kommer att förlänga hållbarheten av din New Balance 7,5 cykel.

Instruktioner

1 Rengöra utsidan av din cykel. Använd en handduk för att avlägsna eventuella rester du kan hitta. Efteråt tillämpa vissa polska på en handduk och polera upp din New Balance 7,5. Låt polish torka i inte mindre än en timme.

2 Håll rörliga delar fungerar väl. Skrubba grime bort av foten pedaler, växlar och kedja. Använd ett smörjmedel för att ta bort friktionen från dessa delar. Smörjmedlet hjälper till att säkerställa fortsatt drift av din cykel.

3 Byt ut delar som har försämrats. Du kan få reservdelar från New Balance. Styren, pedaler och sätet kan alla erfarenheter frågor. Till exempel kan de fotpedaler förlorade banden. I detta fall måste du beställa nya band och sätta tillbaka dem till pedalerna för att garantera din säkerhet. Sitsen kan försämras och så småningom har ett hål. I detta fall, beställa en ny sits. Ta bort den gamla sätet. Se manualen för att fästa det nya sätet på rätt sätt. Återställ cykeln till ursprungligt skick det kom in för att hålla det fungerar smidigt och säkert över tiden.