XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Magnolia Flower Hälsa Använder

De rosa, krämiga eller vita blommor av magnoliaträd, hemma i Nord- och Sydamerika, Kina och Sydostasien, blom under våren och sommaren. Extrakt av knopparna och blommor av magnoliaträd finns i avkok, alkohol extrakt och flyktig olja form och innehåller eteriska oljor som kan besitter enorma medicinska värde. Emellertid har biverkningar av dessa produkter inte dokumenterats vetenskapligt, så det är viktigt att prata med en läkare innan du använder magnolia blomma produkter för sina hälsofördelar.

allergier

De flyktiga oljor av magnolia blommor kan bidra till att förebygga allergiska tillstånd såsom astma genom att hämma frisättningen av histaminer från en typ av immunceller som kallas mastceller, säger Ikhlas A. Khan i boken "Leung s Encyclopedia of Common naturliga ingredienser." Forskare i en studie som publiceras i upplagan juni 2003 av tidskriften International Archives of Allergy and Immunology uppger också att de knoppar av yulanmagnolia, även känd som flos magnoliae kan orsaka programmerad celldöd av mastceller i laboratoriet. Men kliniska prövningar saknas, så flos magnoliae utdrag bör inte användas utan att rådfråga en läkare.

Hud

"Leung s Encyclopedia of Common naturliga ingredienser" säger också att extrakt av magnolia blomma har använts historiskt i Kina för att minimera irritation som orsakas av vissa kosmetiska ingredienser. De kan också bidra till att undanröja mörka fläckar och bleka huden. Produkterna har dock inte utvärderats vetenskapligt; konsultera en läkare innan du använder dem.

Rinit och sinuit

Den traditionella kinesiska medicinen har använt magnolia liliiflora blomextrakt i århundraden för att hantera rinit eller nästäppa och huvudvärk i samband med bihåleinflammation, säger Phyllis A. Balch i boken "Recept för Nutritional Healing". En studie som publicerades i augusti 2009 års upplaga av den kinesiska Journal of Integrated traditionell och västerländsk medicin har också visat att flos magnoliae lilifora extrakt kan hjälpa avsevärt minska räkningen av eosinofila celler i blodet och därmed gynna barn med allergiska, täppt näsa. Tala alltid med en läkare innan du ger örter till barn.

Diabetes

Ett annat djur studie publicerad i oktober 2008 års upplaga av International Journal of Molecular Medicine har visat att flos magnoliae extrakt kan bidra till att förebygga diabetes induceras av läkemedlet streptozotocin. Streptozotocin ursprungligen extraherat från mikroorganismen Streptomyces achromogenes, och användes som ett antibiotikum, tills det visade sig att det kan vara toxiska för de pankreatiska celler som ansvarar för insulinproduktionen, och kan leda till diabetes. Nuförtiden är läkemedlet huvudsakligen används för att behandla cancer i pankreatiska celler.