XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man blir en Fitness instruktör och Nutritionist Online

Ungefär en tredjedel av amerikanerna är överviktiga, enligt den amerikanska regeringens hälsa hemsida för kvinnor, kvinnors hälsa. Sålunda kan personer som arbetar inom hälso- och fitness områden, till exempel personliga tränare och dietister, hjälpa genom att lära folk hur man blir vältränad och anta sunda matvanor. Du kan bli en fullt certifierad personlig tränare och nutritionist utan att lämna ditt hem; många ackrediterade organisationer erbjuder online-certifiering kurser, utbildning, material och prov.

Steg 1

Läs om styrketräning och näringslära. Om du inte studera kost, motion fysiologi eller kinesiologi på universitetsnivå, kan du lära dig effektiv styrketräning, näring tekniker och begrepp på egen hand. Hands-on kunskap om hur man gör olika övningar kommer att hjälpa dig att förstå mekaniken och terminologi personlig träning, som kommer att hjälpa dig i förbigående certifieringsprov. Förstahandserfarenhet kommer också att göra dig en mer effektiv och säker tränare när du börjar arbeta med klienter. Samma sak gäller för nutrition; du ska få en fullständig förståelse av näring och kunna förklara mat, vitamin och komplettera koncept till människor på ett klart och koncist sätt.

Steg 2

Undersök fitness instruktör och nutrition certifieringar och välja ett program att följa. Mest ackrediterade organisationer erbjuder någon typ av utbildningsresurser på nätet, och vissa kan även du ta certifieringsprov på nätet snarare än i ett övervakat test. Många organisationer erbjuder både personlig träning och kost certifiering, vilket gör det enklare att få båda. Dessa organisationer inkluderar den amerikanska Fitness Utbildning av friidrott, den International Sports Science Association och National Motion & Sports tränare Association.

steg 3

Forskning avgifterna. Priset för online kursstudier och prov kan variera kraftigt. Vissa erbjuder kursmaterial och tentamen för så lite som $ 70, medan andra får ta ut uppåt på $ 500, som i november 2010. Varje organisation har olika rykte, beroende på det område där du föredrar att specialisera sig. Se till att undersöka alla variabler för varje organisation.

steg 4

Anmäla sig online certifieringsprogram och studera materialet. Beroende på organisationen, kan läromedel inkluderar nedladdningsbara dokument, interaktiva bilder, PowerPoint-presentationer och online video, National Motion & Sport Trainers Association stater.

steg 5

Ta examen. Den amerikanska Fitness Utbildning av friidrott rapporter om att vissa gym eller gym föredrar att du tar en proctored examen, medan andra inte har något emot om du fylla i testet på nätet.

steg 6

Göra testet om du inte klarade första gången. De flesta organisationer gör att du kan göra testet en gång utan att betala en extra avgift.