XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Myter Abour Fastställande en Baby & # 039; s Kön

Översikt

Om du är gravid och ber söta livsmedel över salt mat, då barnet kommer säkert att vara en flicka - åtminstone är det vad vissa människor skulle få er att tro. Av de många myter kring graviditet, de som utger sig för att förutsäga en barnets kön är utbredd och felaktig.

mage Shape

En utbredd myt säger att en kvinna som bär sin graviditet högt i magen är att ha en flicka, och bär lägre betyder en pojke. En annan vanlig variant på denna myt hävdar att du kan bestämma barnets kön om modern bär sin graviditet vikt alla framför henne, eller om det är mer distribueras från sida till sida.

Formen och höjden av en gravid mage, dock beror på en kvinnas muskeltonus, formen och tonen i hennes livmoder och positionen som barnet befinner sig i. Magen form kan ändras under graviditeten som barnet ändrar position i livmodern , och börjar att sjunka för att förbereda för födseln.

Hjärtfrekvens

Vissa människor tror att fostrets hjärtfrekvens är en prediktor för sitt kön. Hjärtfrekvens av 170 slag per minut och högre indikerar förmodligen en flicka, medan lägre hjärtfrekvens indikerar en pojke. Kidshealth konstaterar att det inte finns några avgörande studier om giltigheten av denna teori. I själva verket kommer en barnets hjärtfrekvens fluktuera under hela graviditeten, beroende på fostrets aktivitetsnivå och vilket skede av graviditeten cykeln modern är i vid den tidpunkt då hjärtfrekvensen mäts.

Ring Test

En annan myt om förutsägelse av en baby kön är ringtestet. Det handlar om att hänga moderns vigselring över hennes gravida mage med en sträng. Om ringen rör sig i en cirkelrörelse, då barnet är en pojke. Om det rör sig fram och tillbaka, då är det en flicka. Den Faktum är att om du hänga en ring över någon, kommer det att svänga på något sätt beroende på vikten av ringen, luftcirkulationen och andra faktorer som inte inkluderar ett barns kön. Variationer på detta test inkluderar användning av en synål och tråd i stället för ringen, och hänga den över mamma eller pappa handflata.

forntida civilisationer

Den kinesiska månkalendern har använts för att bestämma ett barns kön genom att lägga till moderns ålder vid tidpunkten för hennes barns befruktningen till numret på den månad barnet tänktes ut och titta upp resultatet på kalendern. En metod som används av forntida mayafolket innebär att lägga moderns ålder när hon tänkt att det år då barnet blev till. Om resultatet är ett jämnt antal, betyder det att barnet är en flicka.