XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Walking in ett gym, hittar du massor av vikt maskiner och utrustning som att stärka låren och glutes. Men om du tränar hemma är ditt mål då du kan begränsas i dina alternativ. Med bara ett par hantlar eller ens utan dem, utövar den övre delen av benen hemma är enkel. Lyfta vikten av sin kropp är utmanande nog för de flesta människors glute och lårmusklerna.

Gång Dumbbell Lunges

Hemma Butt & amp; Lår toning övningar

Walking utfall använder musklerna i fyrhjulingar, hamstrings och glutes så de träffar framsidan och baksidan av låren samt din bak. Musklerna i din kärna hetsa, också, eftersom varje gång du tar ett steg och återställa din kropp att göra en annan utfall du engagera din kärna för att stabilisera din torso. Stå upp högt med fötterna höftbredd och en hantel i varje hand med armarna längs sidorna för att påbörja övningen. Ta ett steg framåt med höger fot ca 3 fot och böj båda knäna tills höger knä gör en rätt vinkel. Ryggen ska stanna rak. Sedan stå tillbaka upp och steg vänster fot framåt intill höger. Steg framåt med vänster fot nästa.

FÄHUND

Den smutsiga hund övning använder musklerna i glutes, abs och yttre lår. Det är en relativt enkel övning och är effektiva i att hålla ryggraden och bäckenet i rätt inriktning. Ryggen ska vara helt platt och parallellt med golvet hela tiden. Höfterna roterar ibland och förbli stabil på andra. Var uppmärksam på dina höfter och bäcken. Börja på knä på golvet på händer och knän. Titta ner och kontrollera att dina händer är direkt under dina axlar. Höfterna är direkt ovanför knäna och kvadrat att möta rakt mot golvet. Sedan höja din högra knä mot magen och hålla den böjda i 90 grader. Ta höger knä mot vänster höft men inte flytta bäckenet. Därefter svänga höger knä upp mot taket och rotera höfterna för att få en maximal rotation. Höger knä ska lyfta upp i linje med höger höft, inte gå bakåt. När du återvänder höger knä på golvet, upprepa övningen på vänster sida.

Sida Ligga Hip adduktion

Sido liggande hip adduktion motion använder en liten rörelse för att åstadkomma en hel del. Musklerna i din inre lår, kallas adduktorer, arbetar en sida i taget under en sida liggande hip adduktion. Börja med att ligga på vänster sida på marken med benen raka. Böj vänster arm och vila huvudet på armen. Sedan ta med din vänstra ben framför höger med båda fötterna vidrör golvet. Höj din vänstra benet några inches mot taket för att aktivera de inre lårmuskler av vänster ben. Sakta sänka benet tillbaka till marken för att fylla en sida liggande hip adduktion. Helt enkelt rulla över att arbeta på höger sida.