XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Terrängfordon spår i Missouri


För många människor, ridning alla terrängfordon (ATV) är en attraktiv rekreationssyfte på grund av fordonets användarvänlighet och eftersom det anses vara en spännande och roligt sätt att uppleva naturen. Med sitt överflöd av statliga skogar och parker stat, är Missouri hem till hundratals miles av ATV spår belägna inom tusentals tunnland av öppna ytor och vildmark.

Brick Off-Road Park

Brick Off-Road Park ligger i Poplar Bluffs, Missouri, och ligger på 400 tunnland av öppna ytor. Parken är öppen för ATV samt dyn barnvagnar och cyklar smuts. Lederna korsa ett brett utbud av terräng, inklusive lera gropar, branta klippor och skogsområden. Parken innehåller spår för ATV ryttare på alla erfarenheter nivåer. Förutom ATV spår, parken också värd ATV evenemang under hela året, inklusive ATV hinderbana racing, dragracing och lera bogging.

Brick Off-Road Park
County Rd. 484
Poppel Bluffs, Missouri
(573) 718-7388
bricksoffroadpark.com

Smurfwood Spår

I Canton, Smurfwood Trails omfattar 15 miles av ATV spår på en 660-tunnland egendom. Lederna ge ryttare möjlighet att lära sig att hantera mer komplex terräng, inklusive leriga diken och sluttningar eller ryttare kan välja att ta mindre utmanande spår. Parken är stängd från oktober till januari, men beroende på vädret, kan ryttare har möjlighet att delta i snö rider under senvintern och tidig våren månader. Fastigheten har en 10 ATV minimum under sin öppna säsongen. Ryttare kan antingen bilda en egen grupp eller reservera ett datum då minimum har redan uppnåtts.

Smurfwood Spår
28036 215. St.
Canton, MO 63435
(573) 767-5465
smurfwoodtrails.com

Leerjak Off-Road Ranch

Leerjak Off-Road Ranch ger ATV ryttare med ett överflöd av floden och avskilda spår, djurliv områden och ATV tävlingar. Ranchen ligger i Patterson, är cirka 2.000 tunnland och har camping alternativ också. För ryttare är intresserade av konkurrens ATV ridning, the ranch värd händelser flesta större sommarlov, såsom ATV dragracing och lera racing.

Leerjak Off-Road Ranch
Missouri 143
Patterson, MO 63956
(573) 856-4134
leerjak.com

Letz Go Nutz Off-Road Park

Letz Go Nutz Off-Road Park i Foley är öppen på fredagar, lördagar och söndagar under sommarmånaderna och öppen på lördagar och söndagar från september till november. Parken är öppen för lastbilar, jeepar, cyklar smuts och ATV. Medan många av mossar och lera gropar är utformade med större fordon i åtanke, flera ATV spår i hela skogsområden i parken har leriga eller tekniskt utmanande områden. Under sommarmånaderna, parken också värd flera ATV race.

Letz Go Nutz Off-Road Park
99 Noyes Ln.
Foley, MO 63347
(636) 345-3467
99noyeslane.com

Finger Lakes State Park

Vid Finger Lakes State Park i Columbia, kommer ATV ryttare hitta över 1000 tunnland av öppna ytor som innehåller cirka 70 miles av stigar som lämpar sig för ATV och andra terrängfordon. I parken finns också en motocrossbana. ATV spår är lämpliga för nybörjare ryttare, men de inkluderar inte många utmanande funktioner som kan vara av intresse för avancerade åkare.

Finger Lakes State Park
1505 E. Peabody Rd.
Columbia, MO 65202
(573) 443-5315
mostateparks.com