XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Livsmedel som bränner mer energi


Matenergi kan definieras som kalorier, och alla livsmedel innehåller kalorier. Livsmedel som bränner mer energi, eller kalorier, än de innehåller kallas negativ kalorier livsmedel. Om du konsumerar färre kalorier än kroppen använder under matsmältningen, kommer du gå ner i vikt. Konsumera en hälsosam kost som innehåller rätt mängd livsmedel och vätskor, inklusive negativa kalorier livsmedel är viktigt för din hälsa och välbefinnande.

Negativa-Kalorier Matar

Negativa-kalorier livsmedel, bestående huvudsakligen av frukt och grönsaker, kommer att bränna kalorier och att dämpa hunger. Dessa livsmedel är låg fetthalt, hög halt av protein, innehåller en hel del vatten, och innehåller mycket fibrer - som saktar matsmältningen och eliminerar känslor av hunger. Det är bäst att äta dessa livsmedel i obearbetat tillstånd; matlagning kan bryta ner sina välgörande enzymer och näringsämnen.

C-vitamin och Pektin

Livsmedel som innehåller mycket C-vitamin är mycket effektiva på att bränna energi. Dessutom, C-vitamin bryter ner fett gör det lättare att spolas ut ur systemet. Pektin sägs vara värdefullt att begränsa mängden fett som absorberas av våra celler. Det är också fördelaktigt i absorptionen av vattniga ämnen som bidrar till att eliminera fettdepåer. Många frukter och grönsaker är rika på både vitamin C och pektin - inklusive äpplen, bär, citroner, lime, apelsiner och grapefrukt.

Energi Burning Foods

Cayennepeppar innehåller höga halter av vitamin A och C, fiber, kalcium och fosfor. Den innehåller också capsaicin, den ingrediens som ger peppar dess varma kryddig smak. Din kropp kommer att fortsätta att bränna extra kalorier i 20 minuter efter att ha ätit capsaicin. Anses vara en av de bästa fettförbränningen kryddor, förbättrar cayennepeppar vägen kolesterol bearbetas av kroppen och ökar kroppens ämnesomsättning, som bränner fler kalorier.

Soja innehåller lecitin, en naturligt förekommande kemikalie som hjälper till att hålla kroppen från att ackumulera och deponera fett. Att äta en handfull av sojabönor tre till fem gånger i veckan kommer att hjälpa kroppen att snabbare eliminera fett.

Bananer, tillsammans med apelsiner och mjölk, innehåller kalium, en naturligt förekommande kemikalie som ökar din ämnesomsättning och reglerar kroppens vattenbalans.

Magra mejeriprodukter, som innehåller kalcium och protein, främja viktminskning, bekämpa benskörhet, och bidra till att upprätthålla muskelmassa.

Lax är rik på protein och innehåller omega-3-fettsyror, som är viktiga för vår hälsa. Dessa syror bidra till att sänka våra nivåer av leptin som är förknippade med att bränna fler kalorier och högre ämnesomsättning priser.

Turkiet är låg i fett och kalorier och hög halt av protein, hjälper till att öka ämnesomsättningen. Ju mer protein du äter, har desto svårare kroppen att arbeta för att smälta det.