XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gå ner i vikt utan att räkna kalorier


Det finns en missuppfattning som har funnits i decennier, och det går ungefär så här: För att gå ner i vikt, måste du räkna kalorier eller följa en diet. Så folk förnya hela sin kost plan, gå för de lägsta kalori objekt eller följa någon diet, och stannar när de inte kan stå ut med det längre. Snart deras favoritmat - och extra pounds - komma tillbaka med besked. Det behöver inte vara så här. Genom att följa dessa fem steg, kan du gå ner i vikt utan att räkna kalorier - eller köra själv galen.

Instruktioner

Fem steg till att banta den enkla vägen

1 Gör dina favoriträtter prioriteras: Vänta: Inte detta gå emot allt dieter säga? Ja, och det är därför det fungerar. Men detta är inte att säga att du bör äta bara skräpmat. Istället vill du att identifiera dina absoluta favoriter och inkludera dem i din kost. Till exempel, om du älskar glass, har en liten skopa varje dag. Men om du inte gillar kakor, inte äta dem; de är inte värt kalorierna. Du kommer att bli förvånad över hur få kaloririka livsmedel du faktiskt vill. När du hittar ett sätt att förnuftigt inkludera sådana livsmedel i kosten, kommer behovet att äta för mycket naturligt försvinna, och du kan gå ner i vikt med lätthet.

2 Låt magen ta ledningen. Detta steg är mycket enklare än att räkna kalorier. Istället äter när du är hungrig och sluta när du börjar känna full. Låt oss börja med hunger först: Kontrollera att du är faktiskt hungrig när du äter, och inte vänta tills du är glupsk. Fråga alltid själv om du miste hunger för tristess eller stress. När du börjar äta, tar sig tid att njuta av din måltid, och håll utkik efter det ögonblicket när du börjar känna full - det är dags att sluta! Om du väntar tills du är fyllda, har du förmodligen redan ätit för mycket.

3 Ät frukost. Om du inte brukar äta något på morgonen och börja nu. Studier visar att människor som äter frukost väger mindre än människor som inte gör det. Anledningen är att människor som hoppar över frukosten får ravenously hungrig senare under dagen och kompensera genom att äta för mycket. Om du inte är hungrig för frukost, sedan börja i liten skala med lite frukt eller spannmål. Ofta människor inte är hungrig för frukost eftersom de äter för mycket vid middagstid och sent på natten. Fixa det genom att hålla nattliga måltid petite.

4 Gör friska swappar. Vid varje måltid, fundera över var du antingen kan lägga till hälsosamma livsmedel eller swap mindre näringsrika verk för mer näringsrika alternativ. Till exempel, tillsätt lite frukt till din morgon spannmål och grönsaker till pasta middag. På smörgås, byta vitt bröd för fullkornsbröd. Detta sätt, du är inte gör stora förändringar i din kost, du bara lära sig hur man gör måltider du älskar bättre.

5 Aktivera ditt liv. Samtidigt äta mindre är nyckeln till att förlora vikt, är motion viktigt att hålla det. Om du har misslyckats med att försöka få en timme på gymmet, försök att göra ditt liv mer aktivt genom att leta efter möjligheter att flytta hela dagen lång. Har du en 10-minuters paus på jobbet på morgonen? Gå för en snabb promenad. Bo nära jobbet? Prova att gå eller rida din cykel där. Det finns alltid fickor av tiden i dag du kan fylla med fysisk aktivitet; du behöver bara vara på jakt efter dem.