XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur många veckor av P90X tar det innan du gå ner i vikt?

Skapad av fitness professionella Tony Horton, är P90X 12 DVD träningsprogram dra från flera discipliner för att bränna fett, bygga styrka och öka flexibiliteten. Tillsammans med DVD-skivor, innehåller programmet en näring plan, träningsschema och onlinesupport. P90X är inte en viktminskningsprogram så mycket som det är ett träningsprogram; ändå, de rigorösa träning är effektiva på att bränna fett.

Vetenskap av tyngdförlust

Viktminskning uppnås genom att skapa en kalori underskott, vilket kan göras genom att äta färre eller bränner fler kalorier. Att förlora ett pund av fett kräver minskning eller förbränningen av 3500 kalorier. Om du äter 250 färre kalorier och bränna ytterligare 250 kalorier per dag du kommer att förlora ett pund i veckan. För din hälsa, bör ditt mål vara att förlora mer än en till två pounds per vecka, men om du har en betydande mängd av övervikt, kan du se bättre resultat från början.

Bränn fett med P90X

P90X inte ge information om kaloriförbränning av sitt träningsprogram. Men genom att lära kaloriförbränning räknas för liknande övningar, kan du få en allmän uppfattning om hur många kalorier du använda under ett träningspass. Enligt Harvard Medical School Health Publication, som ger kalori räknas för att utföra 30 minuter av olika aktiviteter, en 155 pund människa bränner 233 kalorier utför kraftig tyngdlyftning. De flesta P90X träning är en timme, så att du kan räkna med att bränna cirka 466 kalorier med styrketräning DVD-skivor. Kraftig calisthenics bränner 298 kalorier var 30 minuter eller 596 i timmen och kickboxning bränner 372 kalorier var 30 minuter eller 744 per timme. Din kaloriförbränning beror på hur mycket du väger - ju mer du väger desto mer du bränner - och intensiteten i träningen. Efter P90X Classic schema som har tre styrketräning, en calisthenic, en kickboxning och en yoga träning under den första veckan, skulle du bränna cirka 2666 kalorier. Använda P90X träningsprogram utan att ändra din diet skulle resultera i en en-pund viktminskning var 10 dagar.

P90X Nutritional Plan

P90X näring plan är inte en viktminskning diet. I stället är det en äta program för att underblåsa kroppen genom kraftfulla P90X träning. Näring guide ger anvisningar om att bestämma hur många kalorier du bör äta för att behålla din hälsa samtidigt bränna fett. Planen har tre faser för varje 30-dagars segment av 90-dagars program: Fas 1 Fat Shredder, fas 2 Energy Booster och Fas 3 Endurance Maximizer. Skillnaden mellan den aktuella kaloriförbrukning och kost plan P90X kommer att avgöra hur mycket och hur snabbt du gå ner i vikt. Om din kaloriförbrukning minskar med 500 kalorier per dag, kommer du att förlora ett pund per vecka efter kost plan P90X ensam.

P90X Motion och kost plan

Det snabbaste sättet att påskynda fettförbränningen är att kombinera en hälsosam kost och motion. Efter P90X träning och kost plan, kan du skapa en kalori underskott på 6166, vilket kommer att resultera i en en-pund viktminskning var fem dagar för totalt 18 pounds under 90-dagars program. Dessa siffror är uppskattningar; andra faktorer kan påverka viktminskning, inklusive livsstil, muskeltillväxt och kroppssammansättning fluktuationer, såsom vätskeansamling. P90X föreslår ta kroppsmått och fettprocent tillsammans med vikt för att få en mer rättvisande bild av fettförbränningen.