XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
hCG Diet & amp; menstruationscykeln

HCG kost kombinerar en mycket kalorifattig diet med hCG injektioner för att uppmuntra en snabb viktminskning. Kosten kommer med risker och överväganden. Motion, en typisk stapelvara för viktminskning, inte uppmuntras samtidigt på diet och det finns heller inga vetenskapliga bevis som stöder kost påståenden av säker, effektiv viktminskning. Om du planerar att träna hCG kost, måste du också vara medveten om kosten i förhållande till menstruationscykeln och de effekter det kan ha.

HCG

Humant koriongonadotropin, eller hCG, är ett hormon i första hand hittas i gravida kvinnor. HCG Diet Direct förklarar att hormonet ger energi för både modern och fostret och hjälper metabolisera fett. Som en viktminskning tillägg är hCG används för att kapitalisera på samma idé att metabolisera fett. Viktminskning, platsen förklarar sker endast om du följa med injektioner med en mycket kalorifattig diet. Hormonet berättar kroppen att använda lagrat fett som energi, vilket eliminerar överskott fettreserver. Även hormonet är normalt återfinns hos kvinnor, kan kosten utövas av både män och kvinnor.

Diet

HCG kost har utvecklats av Dr ATW Simeons, en brittisk läkare, på 1950-talet. Hans ursprungliga forskning slutsatsen att en mycket kalorifattig kost i kombination med hCG injektioner elimineras hunger smärtor, irritabilitet, huvudvärk och svaghet medan medhjälp i viktminskning. Enligt hcgdietinfo.com, kosten består av endast 500 kalorier per dag utöver 125 internationella enheter av hCG. Dieten varar i 26 dagar om du har mindre än 15 pounds att förlora. Om du behöver gå ner över 15 pounds, kan kosten pågå i högst 40 dagar, eller tills du har förlorat 34 pounds, vilket som kommer först.

överväganden

Dietsinreview.com påpekar att 500 kalorier per dag är inte tillräckligt för att stödja normal hjärnfunktion. Injektionerna har inte godkänts av FDA, i själva verket är allt material relaterat till hCG krävs för att komma med ansvarsfriskrivning som "hCG inte har visat sig vara effektiva tilläggsbehandling vid behandling av fetma. Det finns ingen påtagliga bevis för att det ökar viktminskning utöver den som följer av kalori begränsning. " Biverkningar är huvudvärk, humörsvängningar, depression, blodproppar, yrsel och, i vissa fall, kan kvinnor utveckla hyperstimulering.

Menstruationscykeln Protocol

Under en kvinnas menstruationscykel, hon är inte att fortsätta injektioner. Hcgweightlossdiets.com förklarar att den höga nivån av progesteron i en kvinnas kropp under hennes cykel förhindrar hCG från att isolera fettreducering. Den internationella sammanslutningen för Physicians i estetisk medicin citerar Dr Simeons som säger att bristen på injektioner under menstruationen inte stoppa viktminskning. Kosten bör fortsätta under kvinnans cykel men injektioner bör påbörjas omedelbart efter sin tid eller extrem hunger kommer att resultera. Eftersom mängden hCG närvarande i kroppen från injektionerna är så liten, bör menstruationscykeln inte förändras. HCG Diet Direct hävdar också att kosten inte kommer att påverka din fertilitet på ett positivt eller negativt sätt.

Slutsats

Förespråkare av hCG kost hävdar att du kommer att förlora en till tre pounds per dag, vilket är det normala säkraste mängden vikt att förlora i en veckas tid. Med FDA: s ogillande, ingen vetenskaplig uppbackning och möjligheten att utveckla ovariell hyperstimulering hos kvinnor, men skulle det vara bäst att rådgöra med din läkare om lämpligheten av er fullfölja denna diet. Om du är en kvinna med en dysfunktionell menstruationscykeln, bör du vara särskilt försiktig med hormoner in din kropp.