XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Standarder för vård för vuxna Foster Care Homes i Michigan


Michigan Department of Human Services (DHS) och Bureau of barn respektive vuxna Licensing (BCAL) reglerar licensiering och övervakar standarder för vård för licensierade vuxen fosterhem vårdhem. Varje anläggning som erbjuder mat och husrum till 21 eller mer obesläktade personer i åldern 60 år eller äldre krävs för att uppfylla BCAL krav.

Personlig vård

Vuxna fosterhem hem licenstagare krävs att bistå med personlig hygien, grooming och medicinering underhåll. Bistå invånarna att utveckla personliga och sociala färdigheter som krävs för att leva i minst restriktiva miljö som möjligt är nyckeln till en hög standard av vård.

Övervakning

Enligt BCAL är tillsyn definieras som erbjuder dagliga påminnelser och ge stöd i att hålla möten, som kan vara sociala, religiösa eller medicinska. Fosterhem licenstagare bör alltid vara medveten om de boende befinner sig, och samtidigt tillåta rörelsefrihet om anläggningen och bibehållen integritet. Noggrann övervakning av medicinscheman krävs samtidigt komma ihåg de boendes rätt att vägra behandling eller medicinering om så önskas. Detta innefattar att vara medveten om och följa "Resuscitate inte" order.

Skydd

Michigan Assisted Living Association definierar skydd som åtgärder vidtas för att försäkra hälsa, säkerhet och välbefinnande hemvist. Detta inkluderar skydd från förödmjukelse, hot, fysiska skador och sociala, moraliska, ekonomiska och personliga exploatering. Invånarna bör tillåtas rätten att göra formella klagomål, fil missnöje och njuta av personlig kommunikation utan rädsla för repressalier.

Övervakad Personliga hygienprodukter

Övervakad personlig vård kräver extra hjälp utöver grundläggande handledning. Hjälp med att äta, toalettbesök, grooming och transport finns ytterligare standarder för vård. Enligt Michigan Department of Human Services, kan vägledning i dessa områden kommer i form av cuing, meddelar eller påminna och kräver behandling av hemvist med värdighet och respekt.