XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Metabolism Booster Måltider


Hålla din ämnesomsättning körs med full fart genom att lära som livsmedel, när ätit regelbundet används av kroppen mest effektivt. Dina sug efter sötsaker kommer att blekna bort och försvinna och du kommer att känna sig hungrig mindre ofta.

Kalori-Burning Machine

Det finns en anledning till varför så många bantningsexperter hänvisar till kroppen som en ugn. Våra kroppar är kalori-bränning maskiner. När vi är yngre, våra friska kroppar brinner ständigt en stor mängd kalorier. När vi blir äldre, vi måste arbeta på att hålla bränderna underblåst genom att välja metabola öka livsmedel och träning.

Metabolism är den hastighet med vilken våra kroppar använder mat. Om din ämnesomsättning är långsam, kommer maten du äter lagras som fett. Konstigt, är sätt att öka din ämnesomsättning genom att äta mer, inte mindre.

En hälsosam kost är baserad på många faktorer. Antalet kalorier du äter är viktigt, men det är också hur och när du äter dem som kan göra skillnaden mellan att förlora vikt och få. Till exempel, om du hoppar över frukost och lunch varje dag så att du kan ha en stor 1500 kalori måltid för middag, är du sannolikt att gå upp i vikt. Våra kroppar är inte utrustade för att hantera en stor flod av kalorier per dag.

Äta mindre måltider

Dela dessa 1.500 kalorier i mindre måltider och äta oftare kommer inte att ge din kalori-bränning mekanism en chans att sakta ner eller stänga. Din ämnesomsättning kommer att revved upp från det att du har din frukost förrän långt efter din middag.

Frukost är det dags att få en större andel av kalorier i form av kolhydrater och protein. Forskning om frukost har funnit att det mest fylla frukost är en skål med havregrynsgröt med lite frukt och nötter. Ett paket vanligt omedelbar havregryn är cirka 100 kalorier och är så näringsrik som traditionellt tillagade havremjöl. Gå till cirka 500 kalorier i din frukost. Andra bra alternativ är ägg och fullkorn toast eller en hela korn av spannmål och lättmjölk.

Många dieter rekommenderar att undvika snacks mellan måltiderna, men att hålla din ämnesomsättning skjuter bort, snacks är ett måste. Inte kakor eller chips som kommer att skicka ditt blodsocker i panik, men hälsosamma mellanmål som innehåller både protein och frukt. Om två till tre timmar efter frukost och efter lunch, mellanmål på ett uns av magert kött och en halv kopp frukt. Sätt ihop smakkombinationer för att hålla dina smaklökar intresserade och de kommer inte att saknas de tomma kaloririka sötsaker du brukade ha för mellanmål. Kombinationen av protein och frukt kommer att driva bort sug efter sötsaker, också. Prova skivad kycklingbröst och färsk ananas bitar eller ångad räkor och mango skivor. Nu är ett mellanmål!

Varför snabba kolhydrater Långsam Metabolism

Enkla kolhydrater omvandlas till socker snabbt. De orsakar våra kroppar att producera insulin, ett hormon som instruerar våra kroppar för att stoppa bränna kalorier och börja lagra dem som fett. Enkla kolhydrater inkluderar läsk, godis och många förädlade livsmedel som pasta och bröd. Det är bäst att undvika livsmedel som kommer att orsaka en plötslig ökning av insulin. En portion av enkla kolhydrater är tillräckligt för att spika din insulin och sakta din ämnesomsättning. Enkla kolhydrater kan faktiskt stoppa viktminskning.

Komplexa kolhydrater omvandlas till enkla sockerarter mycket långsammare än enkla kolhydrater, såsom socker, honung, eller de flesta söta frukter. Komplexa kolhydrater är potatis, jams, ris, vete och andra sädesslag. En halv kopp en av dessa kommer att förvandlas till socker långsamt släppa insulin i en jämn takt snarare än allt på en gång. Det finns inga socker säv med komplexa kolhydrater. Den jämnare ditt insulin frisätts i kroppen, är det mer effektivt din kropp kan bränna kalorier.

Till lunch och middag, är det viktigt att äta en komplex kolhydrat. Den bästa typen av mat att äta med din komplexa kolhydrater är protein. Protein bromsar omvandlingen av kolhydrater till socker. Detta bidrar ännu mer att hålla insulin från produceras alltför snabbt och att sakta ner din ämnesomsättning.

Du bör också äta grönsaker med din lunch och middag. Grönsaker är kolhydrater, men de har så få kalorier och så mycket fiber som de inte kommer att göra stor skillnad i ditt blodsocker nivåer. Att äta en stor del av grönsaker kommer att ge din kropp med vitaminer den behöver samt att du känner dig full.

För att hålla din ämnesomsättning upp, är den grundläggande idén att äta mer mat med mindre portioner, och att kombinera mat i en metabolism vänligt sätt. Äta protein, komplexa kolhydrater och grönsaker till frukost, lunch och middag. Har snacks med protein och frukt eller grönsaker och dricka mycket vatten.

Kontrollera alltid med din läkare innan du går på en viktminskning diet eftersom det kan påverka någon medicin eller existerande medicinska tillstånd.