XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bowlinghallen är en rolig plats för människor i alla åldrar. För att hålla bowlingbanor kör och underhålls på rätt sätt, bör en spelare följa vissa oskrivna regler. Dessa regler hålls på plats för att säkerställa den bästa tiden, säkraste förhållanden och förhindra skador på gränden.

höger Lane

När du närmar dig en sväng, kan det vara störande för dig själv och andra bowlers leker till höger om dig. För att undvika detta, låt kastare till höger gå innan du. Om alla förstår detta, då blir det ingen missförstånd som varje kastare låter nästa kastare ta hans tur.

korrekt Skor

Bära bowlingskor är inte bara för en ful mode uttalande. Skorna hålla bowling ytan slät och ger bowlers med bästa grepp för den mest exakta skott.

Tålamod

Tålamod är nyckeln till att hålla körfält igång och i ordning. En kastare ska aldrig skål tills stiftet skyddet grind har hävts. Om du skål för tidigt, kanske vakten inte gå upp och kunde bli träffad av bollen. Bowling upptåg som rullande flera bollar samtidigt, kasta sig genom luften och rulla andra typer av bollar bör också undvikas på grund av skador frågor.

turas

Du bör endast närma banorna när det är din tur att skål. Om det finns en massa människor som bowling, kan bollar råkar träffa människor och flera störningar kan orsakas. Bo tillbaka och ge varje kastare så mycket utrymme som möjligt under en sväng.

boll Return

Alltid vara försiktig runt bollreturautomater. Stick aldrig händerna ut i väntan på en boll. Inte överbefolka bollen retur eller bollar kan få skadade och knackade av maskinen. Fingrarna kan också fastna mellan åter bollar om du försöker att ta ett alltför tidigt.