XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemAtt kunna se under vattnet är mycket viktigt för simmare. Utan någon form av ögonskydd, är en simmarens undervattensvy ofta en molnig version av den kristallklara synfält möjliggjorts genom att bära googles. Glasögon skyddar också kontaktlinserna av simmare som bär dem. Speedo har många sorter av glasögon till salu. Vissa speglas för att skydda en simmare ögon från solen - en funktion som är tillgänglig för nästan alla Speedo modeller - medan Speedo senaste och bästa "Air Seal Tri" goggles har vidvinkelobjektiv för maximal sikten.

Instruktioner

1 Håll dina Speedo skyddsglasögon i handflatorna och tryck dem mot dina ögonhålor. Lossa eller dra åt munstycket tills den passar ditt ansikte. Nosstycket är gjord med skåror som är lätt att justera. Speedo Svensk-stil glasögon använda en sträng nosstycke, innesluten i en bit gummi som kan vara svåra att justera. Knyt goggle linser tillsammans, men lämna knut löst, i fall glasögon visar sig vara för löst eller hårt runt näsan. Dra åt eller lossa strängen i enlighet därmed. Retie glasögonen en gång den önskade tautness nås.

2 Sätt på en simtur cap innan du försöker att sätta på skyddsglasögon om du har långt hår. Om du inte har ett lock, knyta håret tillbaka i en hästsvans för att minimera trassel.

3 Lossa glasögonen remmen. Håller glasögonen i handen, trycker dem på dina ögon.

4 Skjut dina händer för att remmarna fästa vid glasögon. Dra remmarna över och runt baksidan av huvudet, lämnar bandet för att vila runt huvudet.

5 Ta bort skyddsglasögon från huvudet om alltför löst eller tight. Lossa eller dra åt remmen tills glasögon passar bekvämt.

Tips

  • Välj den uppsättning av Speedo glasögon som passar dig bäst. Prova på flera par innan du köper dina glasögon.
  • Bestäm om du föredrar glasögon försedda med en vadderad sugkopp som omger linsen eller den klassiska ovadderade "svenska" stil. Om dina ögonhålor ont efter några minuter med att bära ovadderade goggles, bör du välja en vadderad par.
  • Tänk på poolen du bada i det mest när du väljer glasögon. Om poolen är utomhus och i en övervägande soligt läge (som de flesta utomhuspooler är), bör du köpa glasögon som är mörkare eller spegelvänt. För en inomhuspool, bör du köpa glasögon som är ljusare i färgen för att lysa upp ditt synfält.
  • Applicera en anti-fog lösning för att hålla dina glasögon från imma upp. Vissa simmare faktiskt spottar i sina glasögon för att avskräcka dimma.
  • Sätt dina glasögon innan din simma cap att minska luftmotståndet orsakar genom att vibrera remmar.