XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en Golf Display Case


Genom loppet av mest ivrig golfare sikt på länkarna, de är säker på att stöta på hål och omgångar som de vill minnas. Ett bra sätt att minnas ett bra skott eller poäng är att spara golfboll används för att göra det och hålla den på displayen i ditt hem, där du kan se den och bli påmind om det på en daglig basis. En golf monter kan du också visa upp souvenir bollar, såsom signerade bollar eller stämplade bollar som fira stora golftävlingar.

Instruktioner

1 Koniska de tre 3/8 tum långa sidor på de båda sidostyckena (de 12 tum långa plankor) och de övre och nedre delar av ramen (9 tum långa plankor) med 45-graders bit.

2 Fästa bladen till tabellen sågen för en 1/2-tums-brett snitt och justera höjden av bladen så att de är 3/16 inches ovanför skärytan.

3 Använd linjalen, T-square och penna för att göra tre linjer på insidan --- sido med fasade kanter --- var och en av de två sidostyckena. En linje ska centreras längs längden av den sida, med de övriga linjerna ligger 3 inches på vardera sidan av mittlinjen.

4 Skär spår i sidostyckena över linjer dragna i steg 3 med tabellen såg. Dessa gör att du kan skjuta hyllorna i stället i efter att konstruera ramen.

5 Gör en markering i mitten av var och en av hyllorna --- de tre identiska plankor --- och ytterligare två varumärken, var 2 1/2 inches från det första märket, på ömse sidor om mittmarkering. Alla tre varumärkena ska centreras över 3 3/8-tums djup hyllorna.

6 Borra genom varumärkena med 1/2-tums bit för att skapa hål för att hålla golfbollar.

7 Klipp 1/8-tums djup, 45-graders avfasning runt båda kortsidorna och ena långsidan av de övre och undre lock (de tre 7/8 tum breda plankor.) Alla tre faserna på ett tak ska vara på samma sida av locket.

8 Limma sidor, topp och botten av ramen tillsammans och klämma med klämmor trä. Torka bort överflödigt lim med fuktig trasa efter kläm. De 45-graders avfasning på sidor, topp och botten gör att bitarna att passa ihop i rät vinkel, vilket gör en rektangulär låda.

9 Applicera lim på spåren i sidostyckena och sätt hyllorna i spåren. Torka bort överflödigt lim efter insättning hyllorna.

10 Limma cap bitar på ramen. Fasningen på locken möter ramen --- vilket innebär avfasningen går på den övre ytan av den bottenplatta, och bottenytan på den övre kåpan --- med nonbeveled kanterna av locken spola med baksidan av ramen. Håll på plats med klämmor trä och torka bort överflödigt lim.

11 Stain displayen färg som du väljer.