XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ända sedan Coco Chanel kom tillbaka till Paris från Riviera med en gyllenbrun hy, har kvinnor längtade efter en smidig och jämn glöd av en rik solbränna. Det verkar som varje remsa köpcentret har ett solarium, och stränder och pool däck är fyllda med människor blötläggning i strålarna. Men även om en solbränna kan få oss att se ut som bilden av hälsa, är sol skador orsakade av solning allt annat än frisk. Många människor vänder sig till Brun utan garvare att få färg de vill utan solskador, men hatar lukten som kommer med den.

DHA

Brun utan garvare fungerar eftersom de innehåller en aktiv ingrediens som kallas dihydroxiaceton, eller DHA för kort. DHA är en icke-toxisk enkelt socker. Det interagerar med aminosyrorna i huden, vrida den bruna i processen. Sätta kemikalier som glycin, histidin och lysin kan lägga till olika toner i basfärgen uppnås genom DHA. Detta bidrar till att ge en mer naturlig gyllenbrun effekt.

Fungera

Eftersom DHA i grunden fläckar på huden, den "solbränna" bara varar tills de drabbade hudceller dör och faller av eller faller av. Färgnings kvaliteter av DHA har varit kända under årtionden och den förening anses vara helt säkra för användning på huden. DHA bildar ingen skyddande barriär från solen eller från UV-strålar, så att du fortfarande måste bära en solkräm när du använder en Brun utan sol.

Brun utan Tanner Lukt

En vanlig invändning mot Brun utan garvare är lukten. Vissa beskriver det som en fiskliknande lukt, andra som en stickande kemisk lukt. Men det är aldrig beskrivits som en angenäm lukt, och det är en som dröjer sig kvar på huden även efter några timmar. Den orsakas av den DHA och är en oundviklig bieffekt av Brun utan garvare.

kompensation

Vissa formler använda mindre DHA, som kan minska lukten lite, men kommer att resultera i en ljusare "solbränna". Andra formler innehåller olika parfymer och extrakt som försöker täcka upp eller övermanna lukten. Vissa människor kan hitta dessa dofter ännu mer stötande än lukten av DHA.

Lösning

Den enda lösningen på problemet med Brun utan sol lukt är att hitta en formel som ger ett minimum av färgdjup, men som fortfarande gör dig nöjd med resultatet. Denna formel skulle också behöva blandas med en doft som du gillar och som du inte hittar alltför tung. Kräm eller lotion formler kan vara mer framgångsrika i att uppnå detta än aerosol formler.