XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att skydda och främja Studenthälsan


Den primära rollen för lärare är att instruera sina elever i skol ämnen så att de är förberedda för framtida karriärer och uppfyllda liv. Den roll som lärare sträcker sig bortom bara akademiker, men den totala välbefinnande för barn. Det är också en uppgift för skolpersonal för att skydda och främja elevernas hälsa. Genomförandet av riktlinjer för att klara mot sjukdom och ogynnsamma förhållanden är viktig för att bibehålla en miljö där barnen trivs.

Instruktioner

1 Ge en ren miljö i alla klassrum och studentområden. Förbered sprayflaskor som innehåller en del blekmedel till 10 delar vatten för att använda för att desinficera ytor. Torka ytor såsom bord och plaststolar med blandningen varje dag efter användning. Håll lådor med ansiktsservetter i varje klass för att hjälpa eleverna innehåller kalla bakterier.

2 Uppmuntra idrott och sport deltagande. Gör utöva en viktig del av skoldagen genom att göra det till en prioritet för barnen att leka aktiva spel utanför i tjänlig väderlek och i gymmet i kalla temperaturer. Skapa idrottsföreningar om en formell sportprogram inte finns i din skola.

3 Lär barnen om rätt kost. De Centers for Disease Control and Prevention rekommenderar undervisning eleverna om goda kostvanor för att förbättra sina ätvanor så att de kommer att vara friskare fysiskt och intellektuellt. Erbjuda hälsosamma luncher och tilltugg om din undervisningshjälpmedel har en kafeteria.

4 Ta in specialister för att lära barn om hälsa och fitness. Till exempel bjuda tandläkare i klassrummet för att föreläsa barn på hur man korrekt att ta hand om sina tänder. Hitta engagerande talare som tar hands-on material för att fånga uppmärksamheten hos eleverna.

5 Implementera säkerhetsanvisningar i skolan för att lära sig att alla elever. Dessa bör omfatta övningar för att hjälpa eleverna öva sin reaktion på nödsituationer. Adress brandsäkerhet, svåra väderscenarier och miljörisker. Behåll larmsystem, brandsläckare, ögontvätt och all elektrisk utrustning.

6 Tilldela studenter projekt där de undersöker sätt att hålla sig frisk. Detta ger barnen en chans att ta en del av ansvaret för att utbilda sig själva och sina kamrater inom hälsa. Iscensätta en hälsomässa där eleverna kan visa sina projekt till sina familjer och samhället som helhet.

Tips

  • Ban läsk och högt kaloriinnehåll godis på campus för att hjälpa till att bekämpa fetma hos ungdomar.