XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur till praktik Parkour hemma


Parkour är "konsten att effektivt rör sig genom rymden," enligt sportens grundare i David Belle, och aktiviteten - även känd som "freerunning" - kan utövas var som helst, inklusive utomhus, på gym eller hemma. Belle och barndomsvän Sebastian Foucan utvecklade parkour (ungefär översättas som "hinderbana" på franska) under mitten av 1990-talet i och kring Belle familj hem i en parisisk förort. Att engagera många av de färdigheter som är väsentliga för gymnastik, kan parkour utövas hemma med hjälp av möbler, trappor och andra hinder.

Instruktioner

1 Ta bort ett stort område, vilket gör det fritt från breakables och onödiga möbler. Ordna hinder som stolar och bänkar i ett logiskt sätt. Kom ihåg essensen av parkour handlar om att välja den mest effektiva vägen genom, över och under hinder när de reser från punkt A till punkt B.

2 Öva grundläggande rörelserna på marknivå, t.ex. landning efter korta hopp (Atterrissage), balans mellan arbete (Equilibre) och valv (Passement).

3 Kedjan rör sig tillsammans för att öka komplexiteten i din praktik. Till exempel, vända valv över en ledstång, sedan "katt balans" längs en bänk innan du avslutar med en rulle på en madrass.

4 Hur till praktik Parkour hemma

Grundläggande färdigheter såsom valv och rullar är viktigt när du flyttar utomhus.

Flytta över din praktik utomhus när grundläggande drag blir andra natur. Kom ihåg att freerunning utomhus (med trottoar och andra hårda ytor) är sannolikt mindre förlåtande än din inomhus hem övningsområde.