XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att stöta bort Copper Water Mockasiner


Njuta av naturen under vandring och camping säsongen kan vara en givande upplevelse. Utforska naturen och alla jordens varelser är ett effektivt sätt att bli ett med din omgivning, och även lära känna de andra levande saker som delar din värld. Det är inte att säga att du kommer att vara bekväm att komma i kontakt med allt som går, kryper, och slingrar sig längs din väg. Två mycket vanliga ormar som en natur resande kan komma öga mot öga med är Copperheads och vatten Mockasiner. Medan Copperhead anses vara en giftig orm, är dess gift ingenting i jämförelse med den för vatten Moccasin, en av de mest giftiga ormar i Nordamerika. Utanför äventyr är roligt, men ibland finner sin väg till din egen bakdörr, och om du tycker att ditt hem invaderas av någon av dessa farliga varelser finns det sätt att stöta bort dem.

Instruktioner

1 Försök malkulor! Malkulor är ett populärt avvisande används av campare och husägare som försöker att befria ormar från sina gårdar. De malkulor innehålla naftalen, som är en känd orm avvisande. Släpp några malkulor i din trädgård, eller tillsammans ditt träd linjer och ormarna kommer inte besöka.

2 Behåll din egendom! Håll din gräs klippas och dina buskar trimmas, för att förhindra att ormar från att besöka. Eftersom Copperheads och vatten Mockasiner älskar att gömma sig i högt gräs och buskage, hålla dem snyggt och trimmas, kommer att ge dem mindre av en anledning att hänga.

3 Bli av med vedstacken! Ormar älskar trä pålar, eftersom de vanligen är mörk och fuktig och en fantastisk plats att gömma sig. Ta bort den från din egendom kommer att hålla ormar borta.

4 Ta hjälp av din stadsdel katter! Feeding the neighborhood katter, och ge dem en anledning att hänga kommer bidra till att minska risken för ormar kommer att besöka. Katterna äter gnagare i din trädgård, lämnar ormar med ingenting att festa på. De kommer att behöva göra middag planer på annat håll!

5 Bygg och uggla fågelholk! Ugglor älskar att äta möss, som är en delikatess för Copperheads samt vatten mockasiner. Om möss är inte runt, kommer ormarna inte vara antingen.

Tips

  • Närma dig aldrig en av dessa ormar genom att försöka plocka upp för att ta bort det själv. Ring en professionell!
  • Om du har blivit biten av en Copper eller Water Moccasin, söka läkarvård omedelbart!