XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att bryta en kedja utan en kedja Breaker


En kedja brytande verktyg är det enklaste sättet att bryta cykeln kedja och reparera det, men ett verktyg är inte alltid tillgängliga. Lyckligtvis finns det mer än ett sätt att bryta en kedja. Använda några extra verktyg kan du ordentligt fästa länken du kommer att bryta på plats och hammare stiftet ut för att koppla båda sidor. Att bryta kedjan utan användning av en kedja brytande verktyg är riskabelt, så du kanske måste byta den brutna länken om din länk splittras.

Instruktioner

1 Placera en 3/4-tums uttag (smala sidan uppåt) på en plan yta. Placera kedjan över sockeln. Isolera en enda länk över den smala öppningen av hylsan.

2 Förstå en 2 mm borr i kraftiga tång. Hålla borrkronan över toppen av stiftet i kedjan. Be din hjälpare att hålla kedjan stadigt över öppningen av uttaget.

3 Hammer borrkronan. Dra tillbaka borren för att se om stiftet föll ut ur länken och in uttaget. Om inte, fortsätt att bulta tills stiftet lossnar.

4 Dra de två delarna av kedjan isär. Lyft uttaget och hämta stiftet så att du kan återanvända den senare. Förvara stift på en säker plats så att du inte förlorar det.