XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Torr övningar för simning vikter

Du kanske inte tänker på att simma som en styrka sport, men förbättrar din muskelstyrka kan förbättra din prestation i poolen. Även om du är nöjd med din simning hastighet, kommer du att bli imponerad av uthållighet och tempo ökar du kan uppnå när du infoga torr övningar i din träning regim. Du behöver inte använda vikter för att se resultat, du kommer att dra nytta av övningar som använder endast gravitation och din kroppsvikt för att ge motstånd.

Viktiga muskler att Fokus

Du använder hela kroppen när du simmar, vilket gör det hela kroppen aktivitet. Det gör det nödvändigt att arbeta alla muskelgrupper i stället för att fokusera på en eller två kroppsdelar. Med utgångspunkt från grunden, simning rekryterar anklarna, ben, fyrhjulingar, höfter och glutes. Då din kärna överföringar som explosiv energi från nedre delen av kroppen för att driva dig genom vattnet för att hjälpa dina armar, rygg och axlar.

Fördelaktigt övningar

Lämnar vikter av din torra simning utbildning inte begränsa antalet övningar till ditt förfogande. Utför armhävningar, situps, låda hopp, plankor, kroppsvikt eller vägg knäböj och rep klättrar. Lämna inte ut en torra hjärt element, heller. Du får en effektiv aerob träning i poolen, men cykling, hoppa rep och kör trappor kommer att bidra med konditionering och förbättra din uthållighet.

Frekvens av Torra Utbildning

Simmare träna normalt i poolen fem till sex gånger i veckan. Införliva torra utbildning i RE eller fyra av dessa utbildningsdagar under lågsäsong. Fokus kommer att flyttas när tävlingssäsongen börjar, med torra utbildning sjönk till två till tre gånger i veckan, så att den tid som är frigörs kan spend utbildning i poolen.

Krets för effektivitet

Några simmare har lyxen att schemalägga sina liv runt simning träning. Med så mycket tid i poolen och på din skola och arbetsliv kan det inte vara möjligt att inkludera tid för torra utbildning. Men om du utför dina torr övningar som en krets, kan du fylla i en full body träning i 20 till 30 minuter. Välj sex till tio övningar och utför var och en av dem i 20 till 30 sekunder utan viloperiod i mellan och sedan ta en till två minuters vila innan du går genom kretsen igen. Att göra en krets lägger till en hjärt komponent till din styrketräning. Att lägga till mer cardio inkluderar 30 sekunder på stillastående cykel, jogga på plats eller hoppa rep.