XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man får flexibilitet med Power Yoga


Power Yoga vunnit sin popularitet i USA under 1990-talet. Det är en vinyasa stil yoga som liknar Ashtangayoga. Skillnaden mellan power yoga och andra typer av yoga är att power yoga fokuserar på styrka och flexibilitet i kroppen. Det gör detta genom att använda både fysiska, mentala och andliga element från kroppen. Men det är mer fokuserad på kroppen i stället för mentala aspekter och skandera. Som tidigare nämnts, är mycket viktigt i denna praxis av yoga flexibilitet. Efter att ha läst den här artikeln kommer du att få en bättre förståelse för hur man kan få flexibilitet genom att träna power yoga.

Instruktioner

Hur man får flexibilitet med Power Yoga

1 Förbered dig: Se till att du är fysiskt redo att utföra power yoga. Power Yoga är inte en mild praxis. Fysisk kondition rekommenderas. Tänk på att du måste känna till Sun Salutation innan du utför power yoga.

2 Att få flexibilitet: För att göra detta, slutföra varje träna efter bästa förmåga. Om du tar en klass kan läraren visa avancerade poser för att maximera din flexibilitet. Du bör göra dessa poser som de kommer att utöva styva delar av kroppen som inte vanligtvis utövas.

3 Övning ger färdighet. Du kommer inte att se några större förändringar i flexibilitet tills du tar några klasser. Varje gång du tränar yoga, kommer din kropp att få mer flexibilitet och du kommer att kunna sträcka ytterligare.

4 Konsekvent praktisera yoga för att se resultat. Om du bara göra praktik några gånger i månaden kommer dina ledband inte användas för att stretching och du kommer inte att se de bästa resultaten.

5 Prova olika Power Yoga klasser för att hålla dig från att vara uttråkad och även att använda olika delar av kroppen. Eftersom power yoga inte har en specifik uppsättning poser, kommer alla klasser varierar från varandra.

Tips

  • Om du känner obehag när yoga, omedelbart sluta.