XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar utomhus basket Tiles


Installera en basketplan i din trädgård eller uppfart är ett bra sätt för dig att utöva och träna ditt spel utan att någonsin behöva lämna hemmet. Det finns några olika sätt att få en basketplan installeras på ditt hus, inklusive bana ett område med cement och måla domstolen på cement, eller så kan du välja den nya metoden för att ha utomhus basketplan plattor installerade. Dessa plattor är gjorda för att tåla alla typer av väder och kan även köras på, så att de kan installeras i uppfarter. De kommer i bitar, som ett pussel, som passar ihop ganska enkelt och domstolen kan monteras i en kort tid.

Instruktioner

1 Separat alla basketplan brickor i två kategorier: plattor som innehåller domstols markeringar, exempelvis linjer för baslinjen, trepunkts linje och nyckel, och kakel som inte innehåller några markeringar.

2 Börja med de grundläggande kakel, som kommer att installeras under basketkorgen och installera de första, arbeta dig upp domstolen från ena änden till den andra.

3 Snap varje del tillsammans, i enlighet med mallen för utformningen av din domstol. Varje domstol kakel bör enkelt snäpper på plats som pusselbitar.

4 Använd din mall för att rada upp domstols markeringarna, och se till att trepunkts linje, frikast linjen och markeringar alla uppradade korrekt med varandra.