XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger en snowboardhållare


Så mycket roligt som snowboard är, är det inte kul att lagra snowboards i ett garage som är fylld med diverse annan utrustning. Eftersom snowboard är mycket bredare än skidor och inte har plan botten som skidor, de tar mer plats och tenderar att välta - vilket kan orsaka andra objekt i ditt garage att falla. En enkel lösning är att bygga ett rack för dina snowboard. Ett rack kommer att hålla dina snowboards i bättre skick och hålla ditt garage snyggare. Den kan också användas för skidor.

Instruktioner

Bygga Snowboard Rack

1 Hur man bygger en snowboardhållare

Det första du vill göra är att bestämma hur många snowboards du vill att din rack för att hålla och hur tjocka snowboards är från sidan med bindningarna nedvikta. När du känner till denna information kommer du att kunna räkna ut hur länge en "x 6" planka bör vara, hur många pluggar du behöver och hur länge din matta kvarleva ska vara. Låt oss säga att du bygger en snowboardhållare för att hålla sju snowboards som är 9 inches tjock med bindningar. Att hålla sju skivor du behöver åtta pluggar. Dymlingar kommer att placeras 10 inches isär för att rymma sju, nio tum tjocka snowboards. Detta innebär att din 1 "x 6" planka bör vara 90 inches, eller 7,5 fot, lång (70 inches av snowboard utrymme + 8 inches för pluggar och 12 inches för slut utrymmen.

2 Hur man bygger en snowboardhållare


Med alla dina leveranser i handen, använd din måttband för att markera avståndet för dymlingar på plankan. Nu får ut dina borrar och välja en som är bara en millimeter mindre än en bredd på dymlingar. Borra 3/4 "djupa hål i var och en av platserna som du har markerat på plankan.

3 Hur man bygger en snowboardhållare


Nästa steg är att trycka in en medelstor droppe trälim i vart och ett av hålen som du just borrade. Nu tar en hammare och knacka försiktigt en tapp in i vart och ett av hålen. Om någon lim sprutar ut ur kanterna bara torka bort det med en trasa. För att se till att pluggarna är korrekt inställd, låt dem torka över natten innan montering racket.

Montering av snowboardhållare

4 Hur man bygger en snowboardhållare


Nu din snowboard rack är redo att installera. För att avgöra hur högt upp din vägg racket ska monteras, ta den kortaste snowboard som kommer att lagras i rack, ställ den ungefär två inches ut från väggen där rack kommer att placeras, och luta den mot väggen. Markera garageväggen trålen cirka 5 inches under toppen av snowboard.

5 Hur man bygger en snowboardhållare


Nästa, håll snowboard rack upp så att den är centrerad över märket du just gjorde och så att det ligger i den del av väggen som du vill ha det monteras. Välja en garageväggen stråle vid en ände av snowboardhållare och installera en skruv genom kuggstången in i garageväggen trålen.

6 Hur man bygger en snowboardhållare


Nu väljer en garageväggen stråle vid den andra änden av snowboardhållare; Men innan du installerar en skruv genom racket i garageväggen strålen i detta syfte placera din nivå ovanpå snowboardhållare att se till att det är nivå. När snowboardhållare är nivå, installera en skruv genom racket i garageväggen trålen. Om ditt rack går över ytterligare garage väggbalkar i mitten, lägga skruvar till dessa för extra styrka.

7 Det sista steget i att sätta upp nya snowboardhållare är att placera din matta kvarleva på golvet där botten av styrelsen kommer att vila. Detta kommer att skydda den nedre kanten av kortet och hålla styrelsen från att glida ut.

Tips

  • Om ditt garage vägg balkar är täckta med gips, behöver du en studfinder att lokalisera beams.For extra säkerhet, du kan installera lyftöglorna i väggen en fot eller två under rack på varje ände så ett bungee rep kan sträckas över snowboards.