XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Inversion terapi är en användbar praxis för kiropraktik patienter. Använda en inversion bord hjälper till att lindra spinal kompression och kan bidra till att minska ryggsmärtor samt erbjuda användarna ett sätt att utöva magmusklerna. Men som med någon medicinsk behandling, det finns vissa risker förknippade med användning av en inversion bord.

inversion Tabell

Inversion tabeller kan användas i en kiropraktor kontor eller köpas för hemmabruk. En inversion tabellen fungerar genom att låta användaren plats fötterna i stigbyglarna och långsamt tippa bakåt tills användaren helt eller delvis inverterad. Används på rätt sätt, inversion tabeller visar liten risk, men försiktighet alltid bör iakttas.

Hälsorisker

En inversion tabellen bör inte användas längre än 20 till 30 minuter åt gången på en dag, på grund av risken för högt blodtryck. De tar blodförtunnande medel eller med hjälp av ASA-behandling bör undvika att använda inversion tabeller på grund av de risker som är förknippade med förändringar i blodflödet orsakas av inversion.

Muskelsmärta kan också bero på felaktig användning av en inversion bord; Följ alla anvisningar som ges av en läkare vid användning av en inversion bord.

Gravida kvinnor, som lider av glaukom och dem som har upplevt de senaste ryggmärgsskador bör alla undvika att använda inversion terapi.

missuppfattningar

En vanlig missuppfattning om användningen av inversion tabeller är att man måste hänga på en extrem vinkel för att få full nytta av inversion; i själva verket är det skadligt för muskler och kondition att göra för mycket för tidigt. När den först med användning av en inversion bord, med början med mjuka vinklar är det bästa sättet för att ta emot den fulla effekten.

Inversion Tabeller och Stroke

Det fanns spekulationer om att med hjälp av en inversion tabell kan bidra till stroke. Medierna rapporterade riskerna, men studier om användningen av inversion tabeller funnit några bevis för att stödja spekulation. Forskningen vid universitet, inklusive Marquette, Iowa och Portland visade att med hjälp av en inversion tabellen inte kommer att öka risken för stroke hos användarna. Dock bör de med högt eller okontrollerbar blodtryck vara försiktig när man använder en inversion bord.

överväganden

Som med någon form av kondition eller wellness utrustning bör inversion tabeller användas med tillsyn och ett öga för att varna; vare sig den används vid en läkarmottagning eller i hemmet, bör tabellen kontrolleras för att säkerställa att den används på rätt sätt och är i funktionsdugligt skick.

De som planerar att använda en inversion tabellen ska diskutera det med sin läkare för att vara säker på att de är tillräckligt friska och kommer inte att uppleva en ohälsosam ökat blodtryck eller andra komplikationer efter eller under inversion.