XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Riset diet infördes på 1930-talet av Duke University att ta itu med viktproblem. Kosten är mycket restriktiv och fokuserar på att öka intaget av komplexa kolhydrater och samtidigt minska fett, natrium, protein och övergripande caloric intag. Det finns tre faser i dieten. Låga slag övningar som Tai Chi eller yoga bör praktiseras för att stärka och tonen musklerna under alla tre faser av dieten.

Phase One

Den inledande fasen varar i en vecka och fokuserar på avgiftning kroppen. Under denna fas, är kaloriintaget minskar dramatiskt. Fullkorn som råris, quinoa, havregryn och korn är den dominerande stärkelsebaserade livsmedel som äts under denna fas. Bröd, inklusive fullkorn, bör inte ätas under denna fas. Frukter kan ätas bara en dag i veckan. Ät så många grönsaker som du vill ha och en enda portion av fettfri mjölk under de återstående sex dagar i veckan. Denna fas gör att kroppen att detox från mättade fetter och onaturliga livsmedelstillsatser som hög majssirap. Börja mäta ut portioner och se till att varje mat som äts är en portion. Fortsätta titta portionsstorlekar i alla tre faser.

fas två

Fas två utgör majoriteten av kosten, eftersom det följs tills den önskade mål viktminskning uppnås. Det liknar den första fasen och börjar med en dag av de rekommenderade stärkelse och frukt. Detta följs av fem dagar av grönsaker med en portion av fettfri mjölk. På den sista dagen, införliva magert protein, som fisk, magert fjäderfä, ägg eller magert rött kött, med grönsaker och mejeriprodukter. Överdriv inte proteinet, och se till att det är magert, eftersom syftet med den initiala fasen var att eliminera mättade fetter; så det skulle vara ett slöseri med tid och ansträngning för att gå tillbaka till fettfyllda kött.

fas tre

Den sista fasen är underhållsstadiet, vilket kommer att bidra till att hålla vikten nere. Öka magert protein intag till två gånger i veckan. Genom att öka protein, är kalorier sätts sakta och så småningom stoppa viktminskning. Du kan öka kalorier med ett visst antal varje dag under en vecka genom att lägga till andra livsmedel som tofu, ost, oliver och nötter. Om det finns fortfarande en förlust denna vecka, öka kaloriintaget igen och lägga till en extra dag av magert protein. Om det finns en vinst klippa ungefär 25 procent av de extra kalorierna och följa samma metod tills vikten målet bibehålls. När det upprätthålls, inte ändra kaloriintaget.