XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
HCG Diet & amp; Bröstcancer

Humant koriongonadotropin, HCG, är ett hormon moderkakan producerar under graviditeten och en integrerad del av planen viktminskning kallas HCG diet. Även på denna diet, får du dagliga intramuskulära injektioner av 125 IU HCG samtidigt minska din dagliga födointaget till bara 500 kalorier. Vissa delar av HCG diet fungerar som förebyggande åtgärder för bröstcancer, men det betyder inte HCG diet är en positiv behandlingsplan för denna livshotande sjukdom.

Breast Cancer Research

En studie 2010 som förekommer i tidskriften "Cancer Research" undersökte blodprov av nästan 700 kvinnor som tagits under den första trimestern av deras första fullgångna graviditeter. Studien fann ett samband mellan hormon HCG och en minskad risk för bröstcancer vid eller bortom ålder 50. En 2011 studie i "Journal of bröstkörtlarna biologi och neoplasi" funnit liknande resultat i både gravida och jungfru kvinnliga laboratorieråttor. Forskargruppen från Fox Chase Cancer Center slutsatsen att HCG förhindrar cancer genom att hjälpa bröstkörtelepitelceller mogna innan de möter carcinogener, vilket förhindrar DNA-skada.

Åldersrelaterade fördelar

Även HCG verkar ha en förebyggande effekt på bröstcancer, visade "Cancer Research" studie att hormonet är oftast effektiv för kvinnor yngre än 25 och mindre effektiva för kvinnor som närmar sig 50. Yngre kvinnor kan ha mindre vikt att förlora och därmed skulle vara mindre benägna att försöka experimentella dietplaner som HCG kost. Undvikande av kosten till ett senare ålder när betydande övervikt sätter in kan upphäva några positiva effekter av behandlingen.

näringsbrist

University of California dietist Natalie Ledesma konstaterar att god näring kan vara nyckeln till att förebygga bröstcancer, motors progression och undvika återfall. Den primära rekommendation Ledesma gör är att konsumera en fettsnål kost rik på frukt och grönsaker, särskilt färgglada grönsaker. HCG kost är svår kalorirestriktion drastiskt skär ner på hur mycket mat du äter på en dag och kan leda till en brist på viktiga vitaminer och mineraler som annars kan hjälpa avvärja bröstcancer.

Hållbarhet

Ledesma uppger att ha en sund BMI kan sänka dina chanser för bröstcancer. Tyvärr kommer den extrema kalori styckning som går längs med HCG kost inte leda till den typ av hållbar viktminskning som förhindrar cancer. Eftersom viktminskning resultat på kosten är resultatet av bantning och inte HCG hormon, kommer det att bli mycket svårt att hålla pounds off när du når din målvikt och återgå till dina normala matvanor.