XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är fördelarna med Elder Massage?


Massage är en alternativ behandling för äldre att tänka på när de har att göra med de problem som är förknippade med att bli äldre. Behandling med massage gynnar äldre i ett antal olika sätt och kan i hög grad öka den allmänna hälsan.

Rörlighet och flexibilitet

Massageterapi är fördelaktigt för äldre som upplever problem med rörlighet och flexibilitet. Med tiden blir vi mer stillasittande och muskler blir svag, tight eller förtvinat. Enligt massageterapi, en sammanslutning av kaross och massage Professionals kommer massage motion och sträcka muskler som inte har varit aktiva, vilket ger den inaktiva personen mer rörlighet och flexibilitet.

Omlopp

Cirkulationsrubbningar är vanliga bland äldre, enligt Dawn Nelson, certifierad massageterapeut. Cirkulations svårigheter kan orsaka svullnad, förstoppning och beroende av smärtstillande medicin. Massage förbättrar cirkulationen genom att skapa förbättrade blodflödet i hela kroppen.

Sova

Enligt Arthritis Foundation, underlättar massage muskelvärk och spänningar och förbättrar sömnen genom att hjälpa kroppen utsläpp smärtstillande endorfiner. När du inte ont eller smärta, är det lättare att sova hela natten.

healing Touch

Certifierad massageterapeut Dawn Nelson rekommenderar massage för äldre eftersom det ger helande beröring, en-till-en kontakt, vårda och komfort. Många äldre som nu bor på vårdhem dra nytta av den fysiska uppmärksamhet från en massageterapeut.