XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lär sig Simple Golf


Enligt Golflink, cirka 30 miljoner människor i USA spela golf. Det är ett spel som kan vara omväxlande avkopplande och utmanande, så att du kan vara ute med vänner eller affärsbekanta. Om du vill ta upp spelet, finns det några enkla streck som du kan lära på egen hand utan att behöva dyra instruktörer. Använda några webbplatser för video instruktion bör vara tillräckligt för att komma igång att lära sig grunderna.

Instruktioner

1 Använd YouTube (se Resurser). Det finns bokstavligen dussintals online video som lär dig allt från enkla svängningar till golf etikett till rätt inställning till inköp av utrustning. Använda steg-för-steg video är ett av de enklaste sätten att lära sig, och bäst av allt, det är helt gratis.

2 Gå till SimpleGolf (se Resurser). Denna webbplats ger några fria videor på grundläggande gungor, men dess fokus ligger på att lära människor att använda sin enkla makt swing metod med sin e-bok och DVD kurs. Det finns ungefär en halfdozen DVD kurser täcker sätta teknik, kraftsvängningar och avancerade övningar. Varje DVD kostar ca $ 29,99, som av 2011.

3 Använd LearnAboutGolf (se Resurser). Denna webbplats ger dussintals artiklar, lektioner och tips som täcker ämnen såsom hur man kan förbättra din golfsving, hur man putta, hur man får ut av sand fällor och hur man kan förbättra den totala poängen i spelet. På webbplatsen finns också om ett tiotal golf videor för nybörjare.

4 Öva på en driving range. Detta är det bästa stället att börja, eftersom det kommer att ge dig praktisk övning med din hållning och swing utan att spendera en massa pengar på klubbar och greenfee. Du kan oftast hyra en 7-järn, som är allt du behöver för att komma igång, och det är i allmänhet en golf pro på personal som kan hjälpa dig med din sving.

5 Börja på en pitch-och-putt eller en nio-håls par-3 bana. Om du befinner dig i Europa, pitch-och-putt kurser har ett spel som liknar golf som spelas på konstgräs. Du kan bara använda en 2-järn och en putter för att spela, vilket förenklar val av klubba, och hålen är högst 270 fot isär. Om du befinner dig i USA, är en nio-håls par-3 bana ett bra sätt för en nybörjare att lära sig. Kursen är kortare och har färre hinder än en normal 18-hålsbana.