XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Så spelar paddla boll


Att spela en medryckande omgång paddla boll kan förvandla en lat dag på stranden till en spännande och trevlig eftermiddag av motion. När ett enkelt spel med lite struktur eller definierade regler, har paddla boll utvecklats till en sport med reglerna. Med rätt utrustning och engagemang, kan du lära dig att njuta av denna snabbt växande sport.

Instruktioner

1 Rita en rektangel i sanden med hjälp av en pinne eller hälen som mäter 26-1 / 4 fot med 52-1 / 2 fot för en dubbel domstol eller 15 fot från 48 fot för en singelbana.

2 Uppföra ditt nät över mitten av domstol bredden. Den övre delen av ditt nät bör vara 5 fot och 6-3 / 4 inches tall, och bör sträcka sig över bredden av domstolen.

3 Inrätta grupper. Detta kan göras slumpmässigt, genom att vända ett mynt eller genom att spela en kort volley spel där de sista två personer volleying paddeln bollen är kaptenerna på de motstående lag och kan välja sin partner.

4 Upprätta tjäna genom volleying bollen över nätet tills ett av lagen missar.

5 Spela en en-, tre- eller fem-set spel med standard 15-30-40 tennis poäng. Paddel bollspel använder inte en fördel system så på 40-40 eller tvåa, vinner nästa punkt.

Tips

  • Gå igenom spelreglerna på den officiella Beach Tennis USA webbplats för att lära sig den invecklade spelet.