XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Halloween Snacks som barnen kan tjäna

Barnfetma är allt vanligare i USA, enligt Centers for Disease Control and Prevention, föranledde föräldrar att ägna mer uppmärksamhet åt sina barns matvanor. Oktober drar igång tre månader semester äta börjar med firandet av Halloween. Många barn njuta av att göra läskiga Halloween snacks som en del av deras Halloween tradition. Enligt vi kan !, en nationell barnfetma förebyggande program som sponsras av National Heart, Blood, och Lung Institute, göra mellanmål med dina barn är ett perfekt tillfälle för att uppmuntra barnen att utveckla hälsosamma matvanor och att lära dem att god mat gör inte vara sugary.

målad Toast

Målad toast är en kreativ mellanmål som barnen kan göra. Blanda en liten mängd mjölk med några droppar karamellfärg i en liten skål. Tillsätt mer karamellfärg, en droppe i taget, tills du uppnår önskad färg. Om dina barn vill måla med mer än en färg, blanda mer mjölk färg i ytterligare skålar. Låt dina barn att använda en bakelse borste för att måla en pumpa eller annan Halloween bild på en bit av berikade vitt bröd. Barnen ska inte lägga så mycket färg på brödet att det blir fuktig. Toast bröd så snart som bilden är klar.

Ghost smörgåsar

Ghost smörgåsar är en annan hälsosamt Halloween mellanmål som barnen kan göra. Hjälp barnen göra sin favorit smörgås med hjälp berikade vitt bröd. När sandwich görs låta dina barn att klippa ut ett spöke form med en Halloween cookie cutter. Barnen kan lägga nötter, russin eller mini choklad chips för att göra två ögon och en mun på spöket smörgås.

Häxa fingrar

Klipp flera bitar av mozzarella sträng ost i hälften. Med en plast smörkniv, låta dina barn att skapa sig en liten bit ost i slutet av sträng ost för att göra plats för en obehagligt nagel. Tillsätt flera knogar in i sträng ost fingrarna genom att snida några skåror i osten. Berätta för dina barn att använda sina egna fingrar för inspiration. Skär en liten bit av ett äpple, grön paprika eller annan frukt, grönsaker eller nötter för nageln, och fästa den med färskost till sträng ost fingertopp.

banan~~POS=TRUNC Ghosts

Banan spöken är en hälsosam behandling som barnen kan göra och njuta. Skala en banan och skär den i två halvor. Doppa banan hälften i en liten skål med apelsinjuice. Släpp banan i en plastpåse fylld med kokosflingor. Zip påsen stängd. Skaka försiktigt påsen tills banan är täck med kokos. Ta banan ur påsen och sätt en Popsicle pinne i den skurna sidan av banan. Tillsätt några mini choklad chips för att bilda en spöklik ansikte. Denna banan behandla kan ätas direkt eller frysas och åtnjöt senare. Små förändringar i dina barns matvanor, som att använda apelsinjuice för att hålla kokos på banan i stället för smält choklad, kan göra en stor skillnad för deras hälsa, enligt CDC.