XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man ställer in en Cykling cykel ordentligt


En felaktigt monterad väg cykel minskar inte bara pedal och energieffektivitet utbyte men kan också leda till dåliga biomekanik som i slutändan kommer att orsaka skada och möjliga tid på åskådarplats eller ännu värre, ett besök på din sjukgymnast. Om din cykel passar felaktigt dig och du upplever lätt smärta under knäskålen eller känner en liten tweak precis ovanför svanskotan, följ dessa enkla steg till en bättre passande väg cykel. Nycklarna till en perfekt biomekaniska och strömsnåla väg cykel passform är helt enkelt ett par lätt att göra mätningar bort.

Instruktioner

Passar din vägcykeln

1 Börja med att placera cykeln nivån på vind tränare. När cykeln är ordentligt placerad på tränare, ta snickare nivå och se till att det övre röret på cykeln är nivån. Har ryttaren rida en måttlig uppvärmning för att lossa muskler och rida mer naturligt under montering sessionen.

2 Sadelhöjd är avgörande för en ryttare komfort och effektivitet. En korrekt monterad väg cykel gör det möjligt för föraren att förlänga sina ben för att deras slutliga förlängning med ut gunga höfterna. Om förarens höfter skakar, är säte för hög. Om förarens knän stiger över 90 °, då sätet är för låg. På korrekt avpassat väg cykel bör böj ryttarens ben vara ungefär 165 ° när den är full förlängas på pedalerna. Trial and error är det bästa läget för att rymma sitthöjd. Det finns några formler för att bestämma väg cykel sitthöjd; dock, är den bästa metoden fortfarande att hitta vad som är mest bekväm för ryttaren.

3 Att hitta framåt / bakåt position sadeln, eller säte, är den mest komplicerade av vägen cykeln beslag. Har ryttaren rida bekvämt i ett par minuter. Se till att ryttaren är i det mest bekväma delen av sadeln. Det mest bekväma läget bör vara vaggan för sadeln den sektion som bildar den nedslag av sätet. När ryttaren rider bekvämt, har dem bromsa deras pedal kadens och stoppa pedalerna parallellt med golvet med närmaste knä för dig i klockan tre läget. Släpp lod ur var sin patella, knäskålen och lårbenet göra en liten indrag på toppen av deras ben. Den mest effektiva pedalslaget kommer att ske när lodlinjen löper från benet genom axeln av pedalen. Denna position kommer att placera skenben och vadben i vinkelrät position till floor.Over tid, eftersom föraren blir starkare och mer effektiv, framåt / bakåt läge kommer att förändras - i vissa fall dramatiskt.

Tips

  • Alltid komma ihåg att skriva ner dina mått. Att skriva ner dina mått försäkrar du kommer att ha rätt passform dimensioner när du köper din nästa cykel.
  • Kom ihåg att värma upp innan montering din cykel. Dina muskler kommer att sträcka och få ett stort utbud av biomekaniska rörelse när värmas.
  • STRÄCKA.
  • Hydrate medan du passar din väg cykel.
  • Efter smärre justeringar, se till att dra åt alla kopplingar för att garantera en säker passform.
  • Om knä eller ryggsmärta kvarstår, sluta rida omedelbart och kontakta en läkare.
  • Har din väg cykel ordentlig service av en auktoriserad cykel mekaniker var sjätte vecka.
  • Bär alltid ljusa, reflekterande kläder på åkattraktioner och alltid bära hjälm.