XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är riskerna med att ta Q10?


Q10 är en naturligt förekommande förening som gjorts i kroppen. Det används som ett kosttillskott för sina antioxiderande egenskaper och för att behandla hjärt-kärlsjukdom. Det används för att neutralisera fria radikaler i samband med cancer och kan bidra till att förbättra kroppen & # 039; s immunförsvar. Studier har visat några biverkningar av att ta Q10, men risker kan finnas för vissa människor när du tar denna förening.

Sömnlöshet

Enligt National Cancer Institute, även om riskerna med att ta Q10 är minimala, vissa människor gör erfarenhet biverkningar. En av dessa biverkningar är sömnlöshet, ett tillstånd som håller dig från att somna eller orsakar svårigheter somnar.

Illamående

Vissa personer kan uppleva illamående när man tar Q10, som främjar en känsla av illamående eller magbesvär. Du kan känna ett obehag eller sjukdom i magen som åtföljs av en lust att kräkas.

Hudutslag

Q10 kan orsaka utslag. Ett utslag kan visas som en röd fläck eller plåster på huden eller ge ett spolas rosig utseende till vissa områden av kroppen. Detta kan tyda på en allergisk reaktion av något slag i användningen av denna förening och det rekommenderas att kontakta läkare.

Yrsel

Yrsel eller yrsel kan förekomma för vissa människor när du tar Q10. Detta kan också orsaka en känsla av trötthet, irritabilitet, huvudvärk, en känslighet för ljus eller halsbränna. Övre buksmärta kan vara närvarande.

gastrointestinal Distress

Eftersom Q10 är inte en drog, det är inte regleras av Food and Drug Administration, så det finns inga rekommenderade dagliga doser. Det anses ett kosttillskott och ofta människor tror att om ett piller fungerar två eller flera kan vara bättre. Vissa människor har upplevt buksmärtor och andra relaterade gastrointestinala nöd när man tar stora mängder av Q10.

Receptbelagda läkemedlen och Q10

Inte tillräckligt studier har gjorts för att fastställa alla risker med att ta Q10. Kontrollera alltid med din läkare om du tar något kosttillskott, vitaminer eller andra icke-reglerade föreningar som Q10. Receptbelagda läkemedlen, vitaminer och kosttillskott kan ha dolda faror när de kombineras.