XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar InGround Basket Mål


Det bästa sättet att förbättra din skicklighet i basket är inte att gå ut och få ett gym medlemskap och kämpa för skott med ett gäng andra killar på en båge. Det bästa sättet är att få din egen båge att skjuta på. Av alla hoop alternativ där ute, är det mest permanent alternativ ett i-marken basket mål. Detta mål kommer inte att gunga och faller ner i vinden, som bärbara mål, och det kan också doppas på. Dessutom är det inte svårt att installera.

Instruktioner

1 Gräva ett hål. Du kommer att installera basket mål i detta hål. Hålet ska vara två fot djupa och två fot i diameter.

2 Blanda betongen i skottkärra. Följ instruktionerna på märket på torrbetong du köpte för att göra detta.

3 Märk din basket pol. Stolpen skall märkas 18 inches från dess botten.

4 Fyll hålet fullständigt med betong. Det kommer att finnas någon konkret kvar.

5 Placera basket pol i betongen. Du bör placera stången i så linjen du markerat är precis ovanför betongen. Efter detta, tillsätt lite mer konkret ovanpå betong du redan har hälls. Placera denna betong runt basen av stolpen så att den är uppbyggd i en hög; så vattnet rinner av i stället för poolen vid foten av målet. Kontrollera att stolpen är vertikala med nivån.

6 Häll betong i stolpen. Få en stege, och häll resten av betongen in i toppen av stolpen, tills polen är fylld. Kontrollera att stolpen är vertikala igen.

7 Vänta två dagar för betongen att lösa och torr.

8 Bifoga ditt rim till ryggstöd. Din basket fälg och ryggstöd kommer med instruktioner som är specifika för sitt eget varumärke. Följ dessa instruktioner för att fästa de två delarna. Du kan också lägga till basket netto till kanten innan du sätter upp.

9 Bifoga ditt ryggstöd och kanten på stolpen. Än en gång, efter bågen instruktioner, fäst ryggstöd till polen. Medan du gör detta, se till att din kant är 10 fot från spelytan.

Tips

  • Efter installation, kanske du vill markera din domstol med riktiga mätningar. Frikast linjen är 15 fot från ryggstöd. Den övre delen av tre lodräta linjen är 21 meters avstånd från ryggstöd.