XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Medicin för mäns sexuella osäkerhet har alltid varit en blomstrande industri. Från afrodisiaka i livsmedel som kommer att göra dem mer önskvärt, har det alltid varit någon som säljer hemligheten att övervinna något som män inte tycker om sig själva. Modern vetenskap och teknik har upptäckt många metoder som män kan uppnå sexuell förbättring. Men riskerna för många av dessa metoder inte lika känd som de metoder som själva.

Pumpar / Extenders

Penispumpar eller penis förlängare är en vanlig metod som används för manliga förbättring. Dessa består av vikter som är fästa till penisen, eller en pump som är placerade över penis för att skapa sugning. Dessa metoder förlitar sig på sträckning av penis, vilket förlänger det genom sträckning av vävnaden. Men pumpar penis och fyll kan orsaka vävnadsskador som kan leda till domningar och impotens, och möjligen ännu värre skador om överutnyttjas.

Kirurgi

Kirurgiska ingrepp kan erbjuda manliga förbättring. Men som med all kirurgi, finns det risk för biverkningar och faror. Dessa sträcker sig från permanenta ärr operation går snett och utveckla komplikationer som kan leda till permanenta skador. Ibland kan komplikationer vara allvarliga nog för att kräva amputation.

Piller och pengar

De flesta manliga tillbehör piller på marknaden har en mängd olika faror med dem. Den primära faran, och även den minsta risk för en persons hälsa, är att de flesta av dem är bedrägerier. Många piller som garanterar manliga förbättring är inget annat än en sammanslagning av örter som inte kan skada, och sällan hjälp.

Piller och hälsa

Den andra risken för manliga tillbehör piller är att de innehåller något som kan vara osäkra. Många av dessa läkemedel passerade aldrig någon form av Food and Drug Administration översyn, och de är inte heller testade av det medicinska samfundet för deras effekter. Det är bäst att diskutera all användning av manliga förbättring med en läkare innan det köps mycket mindre används.

Utbildning

Män bör vara noga med att utbilda sig på deras metod för val och att noga väga riskerna med det. Akta dig för produkter som gör överdrivna påståenden och att lista några biverkningar eller faror - eftersom antingen att information döljs eller produkten är sannolikt en bluff.