XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Inomhus sky diving är extrema sporter som bäst. Du har en spännande tid som flyter genom luften i vindtunneln utan att oroa dig för att bli sårad. Inomhus sky diving rekommenderas om du letar efter en våghals aktivitet eller för att se om du kan uthärda en fallskärmshoppning flygning från ett plan. Upplev mänsklig flygning idag.

Instruktioner

1 Besök observatoriet som låter dig topp i vindtunnel för att titta på dem som redan fallskärmshoppning inomhus. Detta hjälper dig att avgöra om du verkligen vill delta innan du investerar tid och pengar.

2 Sitta på en 20 minuters obligatorisk utbildning klass där du kommer att möta din instruktör och se en kort utbildning video. Du får också lära handsignaler används i tunneln och korrekt kropp och flygtekniker.

3 Passa upp i skyddsutrustning med en hjälm, en flygning kostym, glasögon och öronproppar.

4 Ange vindtunnel och arbeta med din instruktör att lära fallskärmshoppning tekniker. Läs framåt tillräckligt långt för att katapult dig i rymden, njuta av känslan av inomhus fallskärmshoppning. Den totala upplevelsen varar i en timme. Tjugo minuter är dedikerade till utbildning, femton minuter för att passa upp ordentligt, och femton minuter i tunneln. Med en grupp av fem, blir varje person att försöka inomhus fallskärmshoppning under tre minuter vardera.

Tips

  • Indoor Skydiving är endast tillgängligt på ett fåtal platser i USA inklusive Las Vegas, Tennessee och Kalifornien. Flyg varierar mellan $ 75 och $ 325.
  • Klä sig i bekväma kläder och skor.
  • Har din mänskliga flygerfarenhet video tejpade för att bevisa för vänner och familj att du gjorde det och hålla som en fantastisk minne.
  • Ingen gravid kommer att tillåtas att gå inomhus skydiving.
  • Minderåriga måste ha en förälder närvarande.