XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur dölja din Master Rengör diet från dina vänner


Även om många av oss har starka stödsystem i våra vänner, det är ett sorgligt faktum att andra av oss har vänner som har bisarra sinnen humor och se vår Mästare Cleanser Diet som en källa för "skämtsamma" skämt. Ibland måste vi att äta med dessa vänner. Om så är fallet, och du vill behålla din Mästare Cleanser Diet en hemlighet, kommer dessa steg att hålla dig från att vara föremål för matbordet konversation.

Instruktioner

1 Sedan dricka ditt huvud Cleanser Diet drink, alltid gå överallt med din drink pre-made, i bilen, i en svalare om möjligt.

Om du går till en fest och du vill se ut som du dricker med alla andra, hitta en kopp du kan inte se igenom, hitta en anledning att gå tillbaka till bilen, fylla din kopp du kan inte se igenom med din Mästare Cleanser Diet dricka och gå tillbaka och mingla.

2 Ankomst på fester och andra liknande funktioner där det kommer att finnas mat senare än nämnda händelsens starttid. Om din vän kastar en get tillsammans och du vet att det kommer att bli massor av mat, snacks och drycker, och festen börjar vid 5:00, göra en ursäkt för att visa upp ett par hus senare. Detta gör det möjligt för alla att ha ätit med den tid du visa upp. Och när du dyker upp, kommer de alla har några drinkar i dem och förhoppningsvis kommer de att vara så surrade, du inte äter blir den sista av deras oro.

3 Om dina vänner frågar dig varför du inte äter eller försöka pressa dig till att dricka (båda förbjudna när på Master Cleanser Diet dryck), tala om de du är på antibiotika eller att du har ont i magen. Enkelt, men de kommer att tro det.

Tips

  • Om dina småaktiga vänner fånga dig i en lögn om att förneka din Mästare Cleanser Diet drink, förneka, förneka, förneka.
  • Om dina vänner inte fånga dig att göra din Mästare Cleanser Diet drink, kommer skämt inte varar bara den natten, kommer de att vara för evigt.