XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan du bli av med magen fett om du är Skinny?

Majoriteten av vuxna amerikaner är överviktiga eller feta, enligt American College of Sports Medicine. Den lilla mängd som är på en hälsosam vikt kan ha en lägre risk för sjukdom och förbättrad funktion, men det betyder inte att de inte har problemområden. Om du är mager men ändå har magen fett, kan du minska den med en hälsosam kost plan och motion.

Body Fat kontra kroppsvikt

Det finns en skillnad mellan kroppsvikt och kroppsfett. Din kroppsvikt kan anses hälsosamt för din längd enligt din body mass index, eller BMI, men du kan ha överviktig eller bär extra fett i ett område, såsom magen. Den genomsnittliga, godtagbar mängd kroppsfett för hälsan är 10 till 22 procent och 20 till 32 procent för män och kvinnor, respektive. Överviktig, särskilt i magen, ökar risken för sjukdomar såsom diabetes typ II, kranskärlssjukdom och stroke.

Konditionsträning Rekommendationer

Konditionsträning kommer att hjälpa dig att minska fettet i magen genom att bränna kalorier. Utföra hjärt tre till fem dagar per vecka i 20 till 30 minuter för måttlig fettförbränning. Håll din intensitet måttlig till hög för de mest nytta för din hälsa och förändringar i din kropp. Du kan göra någon aktivitet som du gillar, såsom promenader, jogging, cykling, elliptiska eller ens grupp gympa. Variera dina aktiviteter för att hålla utmanas i era ansträngningar för att minska magen fett.

magträning

Magmusklerna arbetar hela tiden som en spinal mover och / eller stabiliseringsmedel. På grund av detta de är resistenta mot trötthet och du kan utöva dem varje dag för att hjälpa platta och tonen din mage. En studie sponsrad av det amerikanska rådet om Motion bestäms effektiviteten av gemensamma magövningar baserat på muskelfiberrekrytering. De fann att kaptenens stol, cykel manöver, motion boll kritan och vända kritan var några av de mest utmanande övningarna. Fokus på formuläret i stället för antalet repetitioner och arbeta din abs i ungefär fem minuter varje dag.

kostrekommendationer

Om du är på en hälsosam vikt, fokusera dina kostförändringar på vad du äter och inte på att minska ditt kaloriintag. Ät fullkorn över förädlade kolhydrater som vitt bröd eller bakverk. Inkludera färsk frukt och grönsaker över konserver. Välj magert proteinkällor som bakas eller grillad, och begränsa mättade fetter som smör eller margarin. Drick minst 64 dl vatten varje dag för att förhindra uttorkning.